Артикул:
13851

Рушник пляжний Tivolyo Home keten 100х180

Великий рушник Tivolyo Home keten пляжне 100х180 зроблено відомим турецьким виробником з 100% натурального турецького бавовни для Вашого комфорту на сонячному пляжі. Рушник мяке і приємне на дотик, має високу щільність і яскраві відтінки. Купити рушник оптом і в роздріб можна в нашому інтернет-магазині текстилю для будинку - sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 51 бали. Ваш кошик буде загальним 51 бали який можна перетворити на ваучер на 51,00 грн.

1 038,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір рушника - 100х180 см.

Тип - Пляжне.

Колір - В асортименті.

Рушник є найпоширенішим видом домашнього текстилю, кожен користується цим предметом протягом усього дня. Без рушника не обійтися і на відпочинок. Пропонована модель спеціально розроблена для максимальної зручності і комфорту. Виріб виконано в красивих модних кольорах, серед яких синій, бежевий бірюзовий, сірий, оранжевий і інші. Поверхня прикрашена ненавязливою смужкою, а краю обрамлені елегантною бахромою. Рушник виглядає дуже стильно і стане прекрасним доповненням до будь-якого пляжного костюма.

Пляжний рушник Tivolyo Home keten 100х180 виготовлено з натурального льону. Турецький виробник широко відомий далеко за межами своєї батьківщини і користується великою популярністю. Продукція відповідає санітарним нормам і стандартам високої якості. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Поверхня мяка і ніжна на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Текстиль компактний і легкий не займе багато місця в сумці. Рушник зручно брати з собою на пляж, його можна використовувати в якості килимка. Для того що б очистити виріб від піску його слід просто струсити.

Льняна рушник володіє чудовими експлуатаційними властивостями. Міцна тканина стійка до механічного впливу і розривів. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю, тканина здатна швидко ввібрати велику кількість вологи, моментально осушивши шкіру. Завдяки пористій структурі льон вільно пропускає повітря. Текстиль швидко висихає, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і поява неприємного затхлого запаху.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Виріб легко переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів, бажано використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвників. Рушник швидко сохне при природних умовах, зберігаючи свою форму і насиченість кольору. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати.

Високоякісне оригінальне рушник для пляжу можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель стане прекрасним вибором для власного користування. Слід сказати, що текстиль послужить хорошим варіантом подарунка для родичів і друзів. Виріб можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Річниця весілля.

Деталі товару
13851

Характеристики

категорія товару
рушник
склад тканини
льон
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
бахрома
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Простынь махровая Gulcan Swan
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрова простирадло Gulcan Swan. Тканина - велюр махра. Матеріалом служить 100% бавовна. Щільність вироби висока. Простирадло поставляється в подарунковій упаковці від виробника. Зроблено в Туреччині.
Рушник Pupilla Rose
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікаве рушник для Вашого будинку від торгової марки Pupilla привертає увагу перш за все своїм дизайном. Широкий кант на рушник прикрашають вишиті троянди, які будуть виглядати чудово в будь-якій ванній кімнаті....
Нещодавно переглянуто
polotence-tivolyo-home-keten-plyazhnoe-100-180 polotence-tivolyo-home-keten-plyazhnoe-100-180
rating 0 відгуків
1 038,00 грн
Великий рушник Tivolyo Home keten пляжне 100х180 зроблено відомим турецьким виробником з 100% натурального турецького бавовни для Вашого комфорту на сонячному пляжі. Рушник мяке і приємне на дотик, має високу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти