Артикул:
1506712

Простирадло Elway Super Coral 160 * 220 мікрофібра

Мяка полуторная простирадло з мікрофібри подарує Вам гарний настрій, прикрасить ліжко і доповнить інтерєр кімнати або літньої веранди. Польський виробник використовував тканину кращої якості, щоб ви і ваші близькі могли насолоджуватися комфртом і теплом сімейних бесід. Кожне покривало в асортименті має оригінальний малюнок і приємну забарвлення, і упаковано в поліетиленовий валізу.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 26 бали. Ваш кошик буде загальним 26 бали який можна перетворити на ваучер на 26,00 грн.

537,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
  • 11
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 22
  • 23
  • 24
  • 31
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Текстиль допомагає створити атмосферу тепла і затишку в домі. Пропонована простирадло Elway Super Coral 160 * 220 з мікрофібри подарує максимально позитивні емоції від експлуатації. Текстиль від знаменитого польського виробника користується популярністю на європейському ринку. Текстиль відповідає високим стандартам якості і безпеки. Поставляється в поліпропіленовому валізці, який зручний для транспортування і подальшого зберігання виробу.

Пропонована модель простирадла має широкий спектр кольорів і дизайну. Кожен зможе підібрати текстиль на власний смак. Серед інших, яскраві простирадла з квітковим принтом, геометричним і абстрактним малюнком, зображенням тварин і багато інших. Так само в асортименті красиві простирадла з дитячими малюнками та зображенням улюблених героїв з мультиків. Різноманітність стилів і квітів просто вражає.

Розкішну простирадло можна використовувати в якості постільної білизни або декоративного покривала на ліжко і диван. Виробом можна сховатися і закутатися як в плед. Компактний текстиль зручно брати з собою на прогулянку з дитиною або в поїздку. Це незамінна і багатофункціональна річ, яка зробить побут комфортнішим.

Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними характеристиками і знаходить широке застосування в побуті. Простирадло з мікрофібри надзвичайно легка і мяка. Виріб огорне ніжним хмарою тепла і затишку. Склад не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Текстиль володіє прекрасними зігрівальні властивості, високу гігроскопічність і повітропроникність.

Виріб характеризується довговічністю і стійкістю до частих прання. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання при температурі води 30 градусів. Будь-які забруднення легко відпираються, бажано використовувати нейтральні миючі засоби. Текстиль моментально висихає при природних умовах. Білизна не схильне до дії ультрафіолетових променів і збереже яскравість кольорів і свою форму протягом усього періоду експлуатації. Поверхня не потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок на домашню роботу.

Чудову простирадло можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині. Доступні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Прекрасна простирадло стане вигідним капіталовкладенням і прослужить довгі роки активної експлуатації. Текстиль знадобиться в кожному будинку і послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Виріб можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Це гідний подарунок на День народження, Новий рік, Новосілля та інші радісні події.

Деталі товару
1506712

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
мікрофібра
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Польща
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед TAC Barbi
rating 0 відгуків
2 211,00 грн
Для ваших маленьких дівчаток ми пропонуємо мякий якісний плед від відомого турецького виробника ТАС, прикрашений красивим зображенням ляльки Барбі. Мякий акрил повністю гіпоалергенний, має високу міцність і стійкість...
Постельное белье с пледом COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYELİ NEVRESİM Pera lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
До вашої уваги ми раді запропонувати якісну постільну білизну турецького виробництва, зроблене з сатину і доповнене акриловим пледом. Приємна колірна гамма і цікавий малюнок дозволять Вам легко прикрасити ліжко і...
Плед Vladi Пекін 140х200
rating 0 відгуків
0,00 грн
Якісний плед з вовни від українського виробника  Владі Пекін огорне теплом та затишком всю родину . Прекрасна якість виробу дозволить користуватися пледом довгі роки без втрати якості . Його можна...
Плед стрижка 160*220
rating 0 відгуків
951,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий плед високої якості, представлений в широкому асортименті кольорів і малюнків, щоб ви могли створити і комфорт у вашому домі. Акрилова тканина приємно гріє в холодну пору року, легко стирається...
Нещодавно переглянуто
Простынь Elway  микрофибра Super Coral 160 * 220 Простынь Elway  микрофибра Super Coral 160 * 220
rating 0 відгуків
537,00 грн
Мяка полуторная простирадло з мікрофібри подарує Вам гарний настрій, прикрасить ліжко і доповнить інтерєр кімнати або літньої веранди. Польський виробник використовував тканину кращої якості, щоб ви і ваші близькі...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти