Артикул:
000155472

Лицьове рушник Soft Cotton LUXURE 50x100

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 24 бали. Ваш кошик буде загальним 24 бали який можна перетворити на ваучер на 24,00 грн.

497,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Bordo
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Виробник: Soft Cotton (Туреччина).

Розмір рушника: 50x100 см.

Особовий рушник Soft Cotton LUXURE 50x100 від турецького виробника, який давно на ринку став одним з лідерів по виробництву текстилю. Виготовлено з 100% бавовни, двостороння махра. Уособлює основні чоловічі риси - сила, твердість і рішучість. Так як представлений в бордовою і бежевій кольоровій гамі, а у виконанні простежується певний стиль, так облямівка додатково прошита і підкреслена шкіряним джгутом, а в кутку розташована нашивка лейбл, також в шкіряній інтерпретації.

Під час виробництва використовується тільки натуральне волокно без хімічних домішок, що робить виріб цілком безпечним для здоровя людини. Така екологічність рушники дозволяє використовувати його як дорослим, так і дітям. А гипоаллергенность матеріалу убезпечить чутливу шкіру від будь-якого роду подразнень і висипань. Також матеріал має антибактеріальну властивість, запобігає появі і розмноженню грибків і хвороботворних мікроорганізмів.

Махра має високу гігроскопічність, що дозволяє добре вбирати вологу, а повітропроникність - швидко сохнути і перешкоджати появі запаху. Розміри даного вироби зручні в користуванні, так як охоплюють максимум поверхні тіла, тим самим швидше осушуючи шкіру і зігріваючи її, так як фроте також наділений властивістю терморегуляції. Тому загорнувшись в такий мякий і пухнастий, за рахунок особливої структури рушників, тіло буде в теплі і комфорті.

петельчатого поверхню тканини надає відчуття ніжності і мякості в використанні. Також надає масажні властивості, що сприятливо позначається на організмі, адже поліпшується циркуляція крові і зміцнюються стінки судин, що привносить оздоровчий ефект шкірі. А досягнута щільність і міцність, дає можливість експлуатувати виріб тривалий час.

Особовий рушник легке у догляді, досить звичайної машинного прання з миючими засобами. За рахунок зносостійкості і стійкості до деформацій, тривалий час зберігає свій первозданний вигляд. Також стійке до сонячних променів, вицвітання і линьки. Після чистячих процедур не вимагає прасування, так як трудносмінаемое.

Купити таке лицьове рушник можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Послужить чудовим подарунком для будь-якого чоловіка, як для ближнього, так і для колеги по роботі. Підкреслить його характер, стане ексклюзивним дизайнерським рішенням для його ванної кімнати.

Деталі товару
000155472

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton LUNA 50*100
rating 0 відгуків
832,00 грн
Ви любите ніжні кольори і хочете купити рушник в таких же ніжним відтінках? Тоді зверніть увагу на махровий рушник Soft Cotton LUNA 50 * 100 від турецького виробника текстильної промисловості. Рушники в асортименті...
полотенце Pupilla Versace kadife
rating 0 відгуків
473,00 грн
Пропонуємо вашій увазі якісне махровий рушник, зроблене з кращого турецького бавовни і прикрашене цікавим тисненим малюнком. Турецький виробник зробив краще рушник для комфортних відчуттів після ванною або душу. Мяка...
Полотенце Soft Cotton MARINE LEDY  50*100
rating 0 відгуків
544,00 грн
Хочете наповнити свою ванну кімнату відповідної морською тематикою? Турецький виробник текстильної промисловості надав можливість купити рушник Soft Cotton MARINE LEDY 50 * 100 з дуже якісного матеріалу. Махровий...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти