Артикул:
19021

Рушник Julie Hotel Orient 50 * 90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 5 бали. Ваш кошик буде загальним 5 бали який можна перетворити на ваучер на 5,00 грн.

102,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати 2 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 2
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Особовий рушник Julie Hotel Orient 50 * 90, від провідного турецького виробника. Торгова марка завоювала любов споживачів у себе на батьківщині і далеко за її межами, високою якістю продукції, що випускається. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра. Виконане в класичному, білому кольорі рушник, підійде для використання вдома і для експлуатації в готельних номерах. Сяюча поверхню, добре впишеться в будь-який інтерєр, підкреслить чистоту і затишок.

Рушник є одним з найбільш затребуваних предметів домашнього текстилю. Серед усього різноманіття нових тканин і моделей, попит на класичні махрові вироби не падає, а тільки збільшується. Перш за все, це обумовлено чудовими властивостями використовуваної тканини.

У першу чергу, слід зазначити, що натуральна, екологічно чиста поверхня, є цілком безпечною для використання. Текстиль рекомендований дітям і людям з особливо чутливою шкірою. Рушник гіпоалергенні і не викликає подразнень. Ще однією важливою перевагою, є здатність швидко поглинати вологу. Велика кількість петель адсорбируют на себе краплі води, і шкіра моментально стає сухою. При цьому повітропроникний текстиль сам досить швидко висихає в природних умовах. Це запобігає появі затхлого запаху і розмноження бактерій.

Ворсиста структура тканини забезпечує легкий, що стимулює кровообіг масаж, який покращує стан шкіри. Поверхня дуже мяка і пухнаста, до неї так і хочеться доторкнутися, провести рукою по ворсу, відчути ніжність і тепло. Універсальні розміри вироби, дозволяють використовувати його не тільки в побуті, а також його зручно взяти з собою в дорогу, на прогулянку або в спортзал, воно не займе багато місця.

Виріб не вимагає спеціального догляду і добре переносить машинні прання, при високих температурах. Сушити виріб, потрібно в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гладити не потрібно, це дозволить зберегти мякість і пухнастість. Текстиль прослужить довгі роки, не втрачаючи своїх властивостей і зовнішньої привабливості.

Купити пропоновану продукцію оптом чи вроздріб, можна в нашому інтернет магазині. Це корисне придбання в свій будинок, і хороший подарунок для близьких і друзів. Рушник - потрібна і незамінна річ в кожному будинку, такому подарунку будуть раді всі без винятку.

Деталі товару
19021

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Полотенце Julie Hotel Orient 50*90
rating 10
Очень аккуратные швы, и ворс. Быстрая доставка, никаких конфликтов, продавцы проконсультировали спокойно и вежливо.
Полотенце Julie Hotel Orient 50*90
rating 10
Изделие высококачественное, для самых изнеженных любителей банных процедур. Проверено на себе
6 інших товарів в цій категорії:
polotence-philippus-ak-color-6-shtuk-v-upakovke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махровий рушник Philippus AK Color відмінно підійде для Вашого будинку і для дачі. Мяка двостороння махра швидко вбере вологу і подарує Вам комфортні відчуття після ванною або душу. Турецька махра легко переносить...
Полотенце Berra 40*80
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити махровий рушник Berra - отримати якісний виріб, яке сподобається самому вимогливо покупцеві. Яскраві кольори прикрасять будь-яку ванну кімнату. Виконано з високоякісної махорки, щільне і мяке, з одного боку...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти