Артикул:
9986

Серветки Berra 30 * 30

Розмір серветок - 30х30 см.
Кількість серветок - 12 в упаковці одного кольору.

Ціна вказана за упаковку (12шт.).

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 11 бали. Ваш кошик буде загальним 11 бали який можна перетворити на ваучер на 11,00 грн.

229,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Berra 30 * 30 від турецького виробника, зроблені з якісної махрової тканини на основі 100% бавовни. Серветки добре вбирають вологу і легко переносять часте прання в машинці. В упаковці від виробника Ви побачите 12 серветок одного кольору. Серветки представлені в декількох кольорах. Серветки можна придбати як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Махрові серветки Berra 30 * 30 виготовлені з 100% натурального бавовняного волокна , без сторонніх домішок і добавок. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра. Продукція турецької торгової марки, відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Яскраві серветки, найрізноманітніших кольорів, добре доповнять будь-який інтерєр, стануть соковитим акцентом, додадуть фарб і радості. Створять атмосферу домашнього тепла і затишку.

Вироби з махорки користуються великим попитом у покупців, перш за все це обумовлено чудовими властивостями самої тканини. Натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Серветки мають ніжну, пухнасту текстуру, до них так і хочеться доторкнутися. Такий текстиль просто не замінимо в будинку, де є діти, малюкові буде приємно взяти в руки яскраву і мяку серветку. Мають високий ступінь міцності і зносостійкості. Чи збережуть свій первинний зовнішній вигляд, колір і форму, навіть після багаторазового використання.

Виріб відмінно справляється зі своїми завданнями на кухні, їдальні або ванній кімнаті. Володіє неймовірною гигроскопичностью, численні петельки абсорбують на себе вологу, моментально осушуючи поверхні. Пухка структура добре пропускає повітря, завдяки чому, виріб досить швидко сохне в природних умовах, тим самим запобігаючи появі неприємного запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів. Серветки впораються не тільки з витиранням рук, вони також підійдуть і для збирання, ними зручно витерти кахель і кухонні меблі. Текстиль не займе багато місця, через свого компактного розміру, його можна взяти на прогулянку, пікнік або в дорогу.

За виробом легко доглядати, достатньо звичайної машинного прання, за допомогою миючих засобів. Забруднення добре виводяться, а тканина не втрачає своїх властивостей і яскравих кольорів. Стійкі до сонячного світла і високих температур. Добре сохнуть в природних умовах, при сушінні рекомендується уникати прямих джерел тепла, це дозволить зберегти мяку поверхню.

Купити універсальний виріб можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. У будинку зручно мати кілька комплектів таких серветок. Купуючи продукцію для себе, згадайте про близьких і друзів. Це завжди потрібний і затребуваний текстиль, якому зрадіє кожна господиня. Адже цей подарунок можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, або просто в знак подяки.

Деталі товару
9986

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
420 г / м2
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

САЛФЕТКИ BERRA 30*30 - ВЫБОР ПО НОМЕРУ : 8, РАЗМЕ
rating 10
Отличные салфетки-полотенца. Беру уже не первый раз. В цветных цвет не линяет даже после многочисленных стирок.
6 інших товарів в цій категорії:
 Полотенце Koza Super soft
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір рушників для кухні розміром 50 * 70 і кількістю 6 штук в упаковці - безумовно найкраща покупка для вашої кухні. Яскраві і оригінальні малюнки виглядають дуже оригінально, а якість вишивки вище всіх...
Рушник Maisonette Kitchen Style
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З новими рушниками від торгової марки Maisonette (Туреччина) Ваша кухня заграє новими фарбами. Такі рушники наповнять Ваше улюблене місце для сімейних бесід приємним відчуттям затишку та комфорту, і Ваші рідні і...
Салфетки Soft Cotton MOCHA 3 штуки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно хочете купити серветки для кухні? Найкраще їх брати в наборі. Дані кухонні серветки Soft Cotton MOCHA виготовлені турецьким виробником домашньої текстильної продукції. Матеріалом для пошиття стало 100%...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти