Артикул:
18280

Серветки BY IDO вафельні 2 штуки 40x60

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Доповніть затишок на вашій кухні разом з зручними серветками BY IDO 2 штуки 40x60, від турецького виробника. Кухонні серветки незамінні помічники на будь-якій кухні, швидко вберуть вологу, допоможуть переставити гарячу каструлю і доповнять інтерєр своїм красивим видом. Відомий турецький виробник BY IDO створив чудовий набір, який легко буде дарувати вам відчуття комфорту і легкий настрій.

Кухонний текстиль турецького виробництва, зокрема серветки, виробляються з натурального бавовняного волокна, що надає виробам масу переваг, перед аналогами . Бавовна добре вбирає вологу, швидко сохне, має різну щільність і надовго залишається мяким. Тому кожна господиня віддає перевагу турецьким виробникам.

Турецький виробник BY IDO давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль для кухні та господарства, що відрізняється високою якістю, красою і долговечностью.Іспользованіе виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості кольорів малюнка після прання.

Вироби виконані з махрової тканини високої щільності, спеціальна технологія крутіння нитки і висоти петель, забезпечує швидке вбирання вологи з шкіри або будь-якій поверхні. Також це дозволяє добре пропускати повітря, що запобігає появі неприємного запаху і розвиток грибка. Бавовняна тканина стійка до вицвітання після прання, так як тут використовуються якісні барвники та вишивка.

Купити кухонні серветки BY IDO 2 штуки 40x60із мякого бавовни, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Ці чудові серветки не вимагають особливого догляду, але ми підготували ряд порад, щоб ви могли радіти вашій покупці довгі роки:

  • Прати серветки, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Вибирайте режим за складом тканини, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів, що дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити будь-серветки бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Ви можете не гладити серветки після прання зовсім, так як бавовняна тканина стійка до деформації, не мнеться і залишається мякою.

Серветки від турецького виробника - це чудова можливість подарувати собі та близьким затишок, комфорт і гарний настрій. Купити набір серветок BY IDO 2 штуки 40x60 можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для кухні та господарства за найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту.

Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші. А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
18280

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Серветки Two dolphins кави, фрукти 30 * 50 6 штук
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві і оригінальні серветки для Вашої кухні від турецької торгової марки Two dolphins. Серветки мають приємну, мяку, двосторонню махру, яка дозволить Вам прибрати зайву вологу з овочів, або ж з рук. В асортименті...
Салфетки Freecoton 30*50 кофе
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Freecoton 30 * 50 кави , виглядають оригінально і цікаво. Турецький виробник використовував бавовняну тканину високої якості, щоб ви могли порадувати себе приємною покупкою і чистотою під час приготування...
Салфетки вафельные Juanna 50*70 3 штуки
rating 0 відгуків
226,00 грн
Серветки вафельні Juanna створені з бавовняної тканини. Матеріал на 100% складається з бавовни. Вироби мають середню щільність і розміри 50 * 70. В комплекті 3 штуки. Серветки йдуть в подарунковій упаковці від...
salfetki-ayben-adorn-lux-45-70-3-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
203,00 грн
Серветки Ayben, Adorn LUX від турецького виробника виконані з бавовняної ткнути високої щільності і прикрашені оригінальною тематичної вишивкою. Такі серветки допоможуть вам підтримати чистоту на кухні, прибрати...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти