Артикул:
11413

Серветки Berra dray 30 * 50

Різнокольорові махрові серветки Berra dray 30 * 50 ідеальне рішення для великої компанії. Такі серветки підійдуть як для дитячого садка, так і для приватного використання. Зроблені турецьким виробником з бавовняної тканини високої щільності, ці серветки прослужать Вам тривалий час. Купити серветки можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 21 бали. Ваш кошик буде загальним 21 бали який можна перетворити на ваучер на 21,00 грн.

433,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 7
  • 10
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір серветок - 30х50 см.
Кількість серветок - 12 в упаковці одного кольору.

Ціна вказана за упаковку (12шт.).

Махрові серветки Berra dray 30 * 50, від відомого турецького виробника, домашнього текстилю, виготовлені з 100% бавовни, без сторонніх домішок і добавок. Тканина виконання - двостороння, петельчатого махра, високої щільності. Виріб представлено в широкій колірній гамі яскравих, соковитих і надзвичайно насичених кольорів. Краї прикрашені декоративним бортиком. Такі серветки стануть особливим доповненням до кухонного дизайну. Створять радісну атмосферу і піднімуть настрій. Виріб завжди буде мати доглянутий і охайний вигляд.

Для створення затишку і комфорту в будинку важлива кожна деталь. Кухонні серветки невідємний атрибут на будь-якій кухні. Великою популярністю у господинь користуються махрові виріб. Це, перш за все, обумовлено прекрасними властивостями самої тканини, які вона набуває завдяки натуральному складу і особливого способу виробництва. Ворсисту поверхню отримують шляхом витягування на поверхню петельок з ниток основи. Матеріал має пухку структуру, що дозволяє добре пропускати повітря, це дуже важливо для кухонного вироби, воно буде швидко сохнути, тим самим запобігаючи появі затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Екологічно чиста бавовняна поверхня не викликає подразнень і алергії, повністю безпечна для використання. Серветки мають високий ступінь гігроскопічності, здатні вбирати велику кількість рідини за короткий час, моментально осушуючи поверхні. Добре поглинає не тільки воду, а й інші рідини, такі наприклад, як соняшникова олія, сік і інше.

Текстиль дуже мякий, пухнастий і приємний на дотик. Рельєфна поверхня забезпечує легкий масаж, який стимулює кровообіг і позитивно впливає на стан шкіри. Серветки відрізняються своєю універсальністю, така річ незамінна не тільки на кухні, її зручно брати з собою на прогулянку з дитиною, на пікнік або в дорогу, стати в нагоді вона і на роботі. Такий текстиль завжди зручно мати під рукою, їм можна витерти руки, помиті фрукти або будь-яку іншу поверхню, в тому числі і тендітну. Мяка тканина не залишає пошкоджень і дрібних подряпин.

Придбати таку продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це завжди бажаний подарунок для господинь з будь-якого приводу і нагоди. Також корисне і вигідне придбання в свій будинок. Серветки довгий час будуть радувати своїм привабливим зовнішнім виглядом, яскравістю кольору і чудовими властивостями.

Деталі товару
11413

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
420 г / м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-ayben-frukti-45-70-v-korobke-6-shtuk
rating 0 відгуків
0,00 грн
Яскраві і красиві серветки Ayben 45 * 70 фрукти подарують Вам гарний настрій і чистоту на кухні. Вафельні серветки зроблені з якісного турецького бавовни, що дозволить Вам легко прибрати пролиту воду. Кожна серветка...
salfetki-burberry-30-50-6-shtuk
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Burberry 30 * 50 6 штук підходять для комфортного приготування їжі на Вашій кухні. Зроблені з бавовняної тканини, такі серветки швидко вбирають вологу, мають високу щільністю і легко переносять часте...
salfetki-nilteks-lux-3-shtuki-30-50-v-korobke
rating 0 відгуків
254,00 грн
Серветки Nilteks LUX 3 штуки зроблені турецьким виробником з щільної бавовняної тканини високої якості для Вашого комфорту на улюбленій кухні. Серветки легко вберуть вологу, зметуть прокидається борошно і...
Нещодавно переглянуто
salfetki-berra-dray-30-50-12-shtuk salfetki-berra-dray-30-50-12-shtuk
rating 0 відгуків
433,00 грн
Різнокольорові махрові серветки Berra dray 30 * 50 ідеальне рішення для великої компанії. Такі серветки підійдуть як для дитячого садка, так і для приватного використання. Зроблені турецьким виробником з бавовняної...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти