Артикул:
19791

Набір килимків Grazie home Elegant

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 138 бали. Ваш кошик буде загальним 138 бали який можна перетворити на ваучер на 138,00 грн.

2 779,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Доповніть інтерєр вашої ванної кімнати разом з чудовим набором килимків для ванної Grazie home Elegant від відомого турецького виробника. Вироби представлені в красивій забарвленням і виконані з якісного та довговічного бавовни. Щільна тканина з невеликим ворсом забезпечить вашим ногам приємну мякість і комфорт після ванною або душу.

Турецький виробник і фабрика Grazie Home спеціалізується на виготовленні постільної білизни, покривал, махрових виробів і іншого текстилю для дому, протягом тривалого часу . Завдяки високій якості, красивому зовнішньому вигляду, довговічності і застосування кращих технологій виробництва - будь-який килимок від цієї турецької фабрики подарує Вам мякість і чудові відчуття після водних процедур. Дані моделі зроблені з двосторонньої махри на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу, завдяки довжині і щільності петельок.

Бавовна, кращий матеріал для будь-якого домашнього текстилю, він має високу міцність, мякий на дотик, може бути різної щільності, легко пропускає повітря і зберігає температуру, стійкий до частої машинному пранні. Також текстильні вироби з бавовни одні з найпоширеніших варіантів, щоб прикрасити свій будинок і наповнити його затишком.

В набір входить один великий килимок у ванну 60 х 100 см і килимок для туалету 50 х 60 см. Килимки мають якісну окантовку, тканинну основу і оригінальний текстурований малюнок, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Килимки швидко вбирають воду, але при цьому також швидко сохнуть завдяки щільності ворсу. Цей комплект килимків стане приємною покупкою для вас і даруватиме комфорт довгі роки.

Купити набір килимків для ванної Grazie Home Elegant, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Бавовняні килимки не потребують частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Спеціальних вимог по догляду за ними немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати килимки, як синтетичні, так і натуральні - не рекомендується.
  • Якщо ж виріб забруднилася, віддайте перевагу ручному чищенні.
  • Використовуйте перевірені миючі засоби без хлору.
  • Після прання, потрібно прочесати ворс, що дозволить повітрю вчинити всередину, і запобіжить збивання наповнювача і виникненню грибків.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-яких килимків від 3,5 до 4,5 років.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити набір килимків для ванної Grazie Home Elegant можна оптом і в роздріб. Наш інтернет-магазин завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Інтернет-магазин SweetHome пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому, які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
19791

Характеристики

категорія товару
килимки
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Коврик круглый Gelin Home  ERGUVAN  120 х 120
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Круглий килимок для ванної кімнати від турецького бренду Gelin Home Erguvan прекрасно подбає про комфорт Ваших ніжок після водних процедур. Великий вибір пастельних тонів дозволить Вам підібрати килимок під...
Коврик Soft Cotton DESTAN PUDRA 50*90
rating 0 відгуків
914,00 грн
Представляємо Вашій увазі зручний килимок у ванну кімнату Soft Cotton Destan від турецького виробника. Ніжна й мяка текстура килимка забезпечить Вашим ніжкам комфорт і приємні відчуття. Такий килимок підійде у...
Коврик для ванной Banyolin Delux 60*100 1шт.
rating 0 відгуків
0,00 грн
Приємний килимок для ванної Banyolin Delux подарує гаму відчуттів Вашим ніжкам після водних процедур. Мякий акрил приємний для стоп, а прогумована основа не дозволить килимку ковзати. Висока якість і довговічність...
Коврик для ванной Banyolin Silver 1шт. больш.
rating 0 відгуків
391,00 грн
Яскраві і нетривіальні килимки для ванної Banyolin Silver відмінно виглядатимуть на підлозі. Прогумована основа не дасть килимку ковзати, а мяке акрилове покриття забезпечить приємні відчуття для Ваших ніг. Виробник...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти