Артикул:
11439

Килимок для ванної Banyolin Silver (60 * 100)

Яскраві і нетривіальні килимки для ванної Banyolin Silver відмінно виглядатимуть на підлозі. Прогумована основа не дасть килимку ковзати, а мяке акрилове покриття забезпечить приємні відчуття для Ваших ніг. Виробник подбав про високу якість виробів для Вашого задоволення. Купити килимок у ванну можна оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 19 бали. Ваш кошик буде загальним 19 бали який можна перетворити на ваучер на 19,00 грн.

391,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 3
  • 7
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

60 * 100

Сучасні турецькі виробники розширюють свій асортимент з кожним днем. І сьогодні важко уявити ванну кімнату без невідємною складовою, якої є килимок для ванної. Banyolin Silver чудовий і якісний килимок, розміром 60х100 см, який відрізняється відмінною якістю, довговічністю і шикарним зовнішнім виглядом. Форма вироби проста і лаконічна - прямокутник, який відмінно впишеться в практично будь-який дизайн ванної кімнати. Виготовлений з високоякісного акрилу, який є тканиною синтетичного походження, що відрізняється рядом переваг. Так, акрил має чудовий вигляд, а волокна подібні вовняним, мякі і ніжні на дотик. Ексклюзивне фарбування волокон під час виробництва, робить килимок довговічне яскравим, стійким до линяння і вигоряння.

Представлена кольорова гамма від виробника Banyolin різноманітна, колір наповнений соковитістю і насиченістю, а за допомогою плоских плівкових і поліамідних волокон, при яскравому освітленні створюється ефект мерехтіння. Килимок Banyolin Silver має таку рису як формостойкость, а це значить, що виключені деформації - не мнеться, добре переносить прання. Водовідштовхувальні властивості гарантують швидке висихання, запобігання глибокого проникнення плям. Синтетична тканина виключає розмноження живих організмів, підвищена вологість у ванній кімнаті ніяк не спровокує в ньому появу грибка або цвілі. При цьому синтетика є безпечною для здоровя людей і гіпоалергенної.

Прорезиненная основа убезпечить, оскільки володіє антиковзанням, а безперервна нитка зовнішнього боку - забезпечить гладкість і дивну чіткість візерунка, що порадує Ваш погляд. Виходячи з ванни або душу, ніжки поринуть в мяке хмарка, отримають гаму відчуттів, за рахунок досить високого ворсу. Килимок Banyolin Silver стане доповненням інтерєру, яке подарує затишок і комфорт, зіграє роль незвичайної складової дизайну.

Купити таку продукцію можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Пропонуються в різних колірних композиціях, з цікавими візерунками - геометричні, елементи листя і квітів, абстракція і т.д. Килимок Banyolin Silver послужить незвичайним аксесуаром, що перетворить ванну кімнату, наділить її додатковим комфортом. Сприятиме отримати якусь атмосферу затишку і зручності, перебуваючи у Вашій ванній кімнаті. Виріб розташоване в поліетиленовій упаковці від виробника, що зробить доставку безпечної до будинку.

Ванний килимок стане креативним подарунком для Ваших близьких, який послужить їм досить довго, буде радувати своїх власників неперевершеною якістю і властивостями.

Деталі товару
11439

Характеристики

категорія товару
килимки
склад тканини
акрил-100%
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
прорезіннений
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Коврик для ванной Banyolin Silver 2-ка больш.
rating 0 відгуків
557,00 грн
Мякий і пухнастий акриловий килимок для ванної або для туалету Banyolin Silver прекрасно впишеться в загальний інтерєр і дизайн ванної. Різновиди кольорів дозволять вибрати відтінки і візерунки на будь-який смак....
Gelin Home  ERGUVAN коврик 140*200
rating 0 відгуків
7 736,00 грн
Мякий килимок турецького виробництва Gelin Home Erguvan для ванної або туалету стане чудовою покупкою для Вас. Такий килимок забезпечить Вам комфорт і затишок, Ваші ніжки будуть захищені від холодного і слизької...
Нещодавно переглянуто
Коврик для ванной Banyolin Silver 1шт. больш. Коврик для ванной Banyolin Silver 1шт. больш.
rating 0 відгуків
391,00 грн
Яскраві і нетривіальні килимки для ванної Banyolin Silver відмінно виглядатимуть на підлозі. Прогумована основа не дасть килимку ковзати, а мяке акрилове покриття забезпечить приємні відчуття для Ваших ніг. Виробник...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти