Артикул:
11437

Килимок для ванної Banyolin Silver (50 * 80)

Яскраві і якісні акрилові килимки для ванної Banyolin Silver відмінно вписуються в інтерєр. Висока якість виробів від виробника дозволить Вам насолоджуватися комфортом тривалий час. Прогумована основа забезпечує антиковзання. Після водних процедур ногам буде приємно стояти на килимку.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 13 бали. Ваш кошик буде загальним 13 бали який можна перетворити на ваучер на 13,00 грн.

274,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

50 * 80

Турецький виробник, який вже досить давно став відомим завдяки своїм якісним товару, знову підкорює простори нашого ринку шикарним виробом. Килимок для ванної Banyolin Silver (50 * 80) був створений щоб дивувати, зраджувати особливого затишку у Вашій оселі.

Килимок має прямокутну форму з прогумованої основою. Матеріал, що використовується для виготовлення даного товару - 100% акрил, що робить його практичним, а також зносостійким. Мякий, можна сказати вовняний килимок, створює приємні відчуття на дотик, ніжки ступають на його, по істині, делікатну поверхню, що надає особливого комфорту і тепла. Завдяки застосуванню новітніх технологій під час виробництва, виріб покрито ворсом рівномірно по всій поверхні, а фарбування нитки відбувається зсередини, що робить виріб стійким до линяння і не вигоряти при прямих сонячних променях.

Килимок для ванної Banyolin Silver буде корисний у будь-якому куточку будинку, де присутні слизькі підлоги, адже він запобігає ковзанню за рахунок гуми з внутрішньої сторони. Із зовнішнього боку, є вологостійким, вода просто скачується з поверхні матеріалу, така особливість запобігає появі неприємних запахів. При підвищеній вологості в кімнаті, йому не страшна цвіль, різний грибок, адже він створений з синтетичного волокна, але при цьому в повній мірі безпечний для здоровя людини і гіпоалергенний.

Виріб приємно радує своєю яскравістю фарб і різноманітністю візерунків, що дозволяє використовувати його при різних дизайнерських рішеннях ванної кімнати. При багаторазових праннях, килимок стійкий до різного роду деформації, тому сміливо можна додавати для чищення, засіб для виведення плям, кондиціонер і т.д., є лише пару обовязкових вимог: сушку пральною машиною не використовувати, не віддавати в хімчистку. Матеріал килимка не мнеться, що виключає використання праски.

Такий чудовий килимок можна купити в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в різній колірній гамі, з вистрижених візерунком у вигляді квіткових композицій, листя, геометричних фігур. Він послужить відмінним придбанням для будинку, зрадить особливу родзинку ванній кімнаті. Повною мірою може стати подарунком для близьких, який подарує їм комфорт і затишок. Так Ви зможете проявити свою турботу і увагу. Виробник пропонує даний товар в поліетиленовій упаковці.

Деталі товару
11437

Характеристики

категорія товару
килимки
склад тканини
акрил-100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
прорезіннений
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Коврик для ванной Banyolin Gold 1шт.
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Великий вибір килимків для ванної або туалетної кімнати різноманітних кольорів і візерунків. Основа килимків прогумована для Вашої безпеки. Мякий пухнастий акрил забезпечить ніжок приємні відчуття. Найвища якість від...
Коврики для ванной COTTON LIFE ECO Dekoratif set 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити килимки для ванної COTTON LIFE ECO Dekoratif від турецького виробника - подарувати тепло і комфорт після прийняття ванни або душу. Великий і маленький килимок мають високу щільність, прогумовану основу і не...
Коврики для ванной COTTON LIFE set 2-ка однотонный
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий турецька набір килимків для ванної та туалету від відомого виробника. Таким набором ви легко додасте затишку у ванній, подаруйте собі і близьким комфорт після душа і насолодитеся мякістю бавовняної тканини...
kovrik-dvojka-gelin-home-erguvan
rating 0 відгуків
2 154,00 грн
Килимок двійка Gelin Home Erguvan - це відмінний комплект килимків для Вашого будинку. Зроблені відомим турецьким виробником з мякої бавовняної тканини вони доповнять Вашу ванну кімнату і туалет, подарують свою...
Нещодавно переглянуто
Коврик для ванной Banyolin Silver 1шт. Коврик для ванной Banyolin Silver 1шт.
rating 0 відгуків
274,00 грн
Яскраві і якісні акрилові килимки для ванної Banyolin Silver відмінно вписуються в інтерєр. Висока якість виробів від виробника дозволить Вам насолоджуватися комфортом тривалий час. Прогумована основа забезпечує...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти