Артикул:
23203

Легінси жіночі з мереживом NAMALDE 202

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночі легінси - це різновид штанів, які сильно обтягують фігуру. Легінси стали обовязковим атрибутом гардеробу кожної сучасної жінки. Текстиль носять як самостійний елемент одягу або в поєднанні зі спідницями і сукнями. Жіночі легінси схожі на лосини, їх відмінність полягає в тому, що вони більше схожі на колготки, але мають відкриту стопу. Продукція від провідного турецького виробника славиться своєю якістю і надійністю. Текстиль здатний задовольнити найвимогливіших покупців.

Легінси жіночі з мереживом NAMALDE 202 ідеально підійдуть під будь-яку фігуру. Модель нижче колін візуально подовжує ноги і підкреслює їх стрункість. Пояс оснащений широкої еластичною гумкою, що забезпечує мяку і надійну посадку. По краях текстиль прикрашений красивим мереживом, що додає особливого романтичний шарм образу. Виріб поставляється в білому і чорному кольорі. Комплектується в упаковці від виробника.

До складу виробу входить котон - 90% і еластан - 10%, тканину виконання стрейч. Коттон отримують з натуральних бавовняних волокон. Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними характеристиками і чудовими якостями. Виріб не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Легінси дуже мякі і ніжні, приємні до тіла. Тканина володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Такий одяг підійде для занять спортом, вона не сковує рухів. Зайва волога швидко випаровується, що запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів. Шкіра дихає і насичується киснем, виключається поява парникового ефекту.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, легінси можна прати в пральній машині при температурі 30-40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Виріб стійкий до сонячних променів і прекрасно зберігає сою форму і новий зовнішній вигляд.

Купити елегантні жіночі легінси можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною і вигідною. Модель відмінно підійде для власного користування і стане хорошим вибором. Текстиль завжди стати в нагоді в гардеробі кожної жінки, роблячи покупки для себе, згадайте про близьких подруг і родичок. Текстиль послужить прекрасним варіантом невеликого презенту.

Деталі товару
23203
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kolgotki-filodoro-regina-100-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам щільні колготки з бавовни і мікрофібри, зроблені італійським виробником. Ці колготки порадують Вас своєю якістю виконання, високою щільність в 100 den і приємною мякістю. У таких колготках Ваші ноги...
kolgotki-golden-lady-ciao-70-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам колготки високої щільності від італійського виробника з шортиками і посиленими Мисик. Щільність колготок 70 den відмінно підійде для суворого ділового стилю і елегантного сукні. Розміри і кольору...
chulki-levante-romantic-15-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісні італійські панчохи від відомого виробника. Панчохи Levante Romantic мають малу щільність в 15 den і виконані в декількох колірних варіантах, щоб підкреслити Ваш діловий або неофіційний стиль....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти