Артикул:
22058

Килимки для ванної Minteks ipek 2-ка

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 43 бали. Ваш кошик буде загальним 43 бали який можна перетворити на ваучер на 43,00 грн.

862,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам практичний набір килимків для ванної Minteks ipek 2-ка від відомого турецького виробника. Вироби представлені в красивій забарвленням і виконані з якісного та довговічного акрилу. Акрил забезпечить вашим ногам приємну мякість і комфорт після ванною або душу.

Турецький виробник і фабрика Minteks спеціалізується на виготовленні постільної білизни, покривал, махрових виробів і іншого текстилю для дому, протягом тривалого часу. Завдяки високій якості, красивому зовнішньому вигляду, довговічності і застосування кращих технологій виробництва - будь-який килимок від цієї турецької фабрики подарує Вам мякість і чудові відчуття після водних процедур. Дані моделі зроблені з двосторонньої махри на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу, завдяки довжині і щільності петельок.

Акрил - це синтетична тканина, він абсолютно нешкідливий, при цьому має високу міцність, мякий на дотик, може бути різної висоти, легко пропускає повітря і зберігає температуру, стійкий до частої машинному пранні. Також текстильні вироби з акрилу одні з найпоширеніших варіантів, щоб прикрасити свій будинок і наповнити його затишком ..

В набір входить один великий килимок у ванну 60 х 100 см і килимок для туалету 50 х 60 см. Килимки мають якісну окантовку, прогумовану основу і оригінальний текстурований малюнок, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зроблені з акрилу, килимки пропускають добре воду, але при цьому швидко сохнуть завдяки щільності ворсу. Цей комплект килимків стане приємною покупкою для вас і даруватиме комфорт довгі роки.

Купити набір килимків для ванної Minteks ipek 2-ка, можна легко і швидко в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні.

Акрилові килимки не потребують частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Спеціальних вимог по догляду за ними немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати килимки, як синтетичні, так і натуральні - не рекомендується.
  • Якщо ж виріб забруднилася, віддайте перевагу ручному чищенні.
  • Використовуйте перевірені миючі засоби без хлору.
  • Після прання, потрібно прочесати акрилове волокно, що дозволить повітрю вчинити всередину, і запобіжить збивання наповнювача і виникненню грибків.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-яких синтетичних килимків від 3,5 до 4,5 років.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити набір килимків для ванної Minteks ipek 2-ка можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін. Ми рекомендуємо килимки від турецького виробника Minteks, так як це чудова можливість порадувати себе і близьких комфортними відчуттями після ванною.

доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
22058

Характеристики

категорія товару
килимки
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Коврики для ванной COTTON LIFE ECO Dekoratif set 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити красиві килимки для ванної COTTON LIFE з мяким ворсом - Краще рішення для Вашого будинку. Виконано з якісних матеріалів, приємні на дотик, мякі, відмінно вбирають вологу, не ковзають по поверхні, екологічно...
Шторка для ванной  Mesh
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
463,25 грн 545,00 грн
Якщо ви шукайте якісну та красиву штору в ванну, тоді зверніть вашу увагу на яскраву і цікаву модель від відомого турецького виробника. зроблена з якісного поліестру, вона прослужить вам тривалий час. Також тканина...
Шторка для ванной  Woman & Man White
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам якісну шторку в ванну від турецького виробника, яка не тільки захистить від зайвої вологи, а й прикрасить ванну кімнату оригінальним і сучасним малюнком. Зроблена шторка з поліестру, на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти