Артикул:
22057

Килимки для ванної Minteks 3D овал 2-ка

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 43 бали. Ваш кошик буде загальним 43 бали який можна перетворити на ваучер на 43,00 грн.

862,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить килимок 60 * 100 і килимок 50 * 60 овальні

Сучасні турецькі виробники розширюють свій асортимент з кожним днем. Його невідємною складовою є набір килимків для ванної Minteks 3D овал 2-ка , що відрізняється відмінною якістю, довговічністю і шикарним зовнішнім виглядом. Форма вироби проста і лаконічна - овал, який відмінно впишеться в практично будь-який дизайн ванної кімнати. Виготовлений з високоякісного акрилу, який є тканиною синтетичного походження, що відрізняється рядом переваг. Так, акрил має чудовий вигляд, а волокна подібні вовняним, мякі і ніжні на дотик. Ексклюзивне фарбування волокон під час виробництва, робить килимок довговічне яскравим, стійким до линяння і вигоряння.

Представлена кольорова гамма від виробника Minteks різноманітна, колір наповнений соковитістю і насиченістю, а за допомогою плоских плівкових і поліамідних волокон , при яскравому освітленні створюється ефект мерехтіння. Килимки мають таку рису як формостойкость, а це значить, що виключені деформації - не мнуться, добре переносять прання. Водовідштовхувальні властивості гарантують швидке висихання, запобігання глибокого проникнення плям. Синтетична тканина виключає розмноження живих організмів, підвищена вологість у ванній кімнаті ніяк не спровокує в ньому появу грибка або цвілі. При цьому синтетика є безпечною для здоровя людей і гіпоалергенної.

Прорезиненная основа убезпечить, оскільки володіє антиковзанням, а безперервна нитка зовнішнього боку - забезпечить гладкість і дивну чіткість візерунка, що порадує Ваш погляд. Виходячи з ванни або душу, ніжки поринуть в мяке хмарка, отримають гаму відчуттів, за рахунок досить високого ворсу. Килимки стануть доповненням інтерєру, яке подарує затишок і комфорт, зіграють роль незвичайної складової дизайну.

Купити таку продукцію можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Пропонуються в різних колірних композиціях, з цікавими візерунками - в стилі "Прованс", літній луг. Килимки послужать незвичайним аксесуаром, що перетворять ванну кімнату, наділять її додатковим комфортом. Посприяють отримати якусь атмосферу затишку і зручності, перебуваючи у Вашій ванній кімнаті. Вироби розташовані в поліетиленовій упаковці від виробника, що зробить доставку безпечної до будинку.

Набір килимків для ванної кімнати послужить незвичайним подарунком для Ваших близьких, який прослужить їм досить довго, буде радувати своїх власників неперевершеною якістю і властивостями.

Деталі товару
22057

Характеристики

категорія товару
килимки
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kovrik-gelin-home-erguvan-80-300
rating 0 відгуків
5 565,00 грн
Махровий килимок Gelin Home Erguvan 80х300 зроблений з кращого турецького бавовни відомим виробником для Вашого максимального комфорту. Килимок має високу щільність ворсу, красиву текстуру і відтінок. Упаковка від...
Коврик Soft Cotton DESTAN PUDRA 50*90
rating 0 відгуків
914,00 грн
Представляємо Вашій увазі зручний килимок у ванну кімнату Soft Cotton Destan від турецького виробника. Ніжна й мяка текстура килимка забезпечить Вашим ніжкам комфорт і приємні відчуття. Такий килимок підійде у...
Набор ковриков Le Jardin
rating 0 відгуків
1 610,00 грн
Пропонуємо вашій увазі чудовий набір килимків з яскравими принтами для вашої ванної. З такими килимками гарний настрій забезпечено на весь день! Мяка велюрова поверхня подарує комфорт і тепло ногам, а прогумована...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти