Артикул:
22055

Килимки для ванної 2-ка Brilliant

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить килимок 60 * 100 і килимок 50 * 60 овальні

Килимки для ванної 2-ка Brilliant від відомого турецького виробника якісні і зносостійкі. Турецький виробник давно зарекомендував себе як лідер в сфері свого виробництва. Виконано продукт зі 100% акрилу, який володіє неперевершеними характеристиками. За формою виглядає як овал, за рахунок своїх розмірів, комфортно покриває ванну кімнату, без заломів, підгин. Внутрішнє оздоблення зернисто прогумована, що забезпечує відмінне зчеплення з покриттям підлоги, запобігає ковзанню. Тканина вироби високої щільності, пофарбована в приглушені тони - мятний, берлінська лазур. На виробі по краю є бахрома, яка акуратно оброблена. Виконані візерунки повторюють форму виробу, належать дамаської стилю.

Килимки представлені в різній колірній гаммі і малюнках, що дозволяє його застосовувати в ванних кімнатах з різним дизайном. Красивий виріб додасть затишок і комфорт, вразить кожного своєю мякістю і делікатністю. Пухнастий килимок подарує незабутньо ніжні дотики для ніжок. Чи стане вагомим і просто необхідним декором для ванної.

Особливості матеріалу роблять виріб вологостійким, водовідштовхувальним, що запобігає появі грибка і цвілі, розвитку шкідливих мікроорганізмів, адже вода просто скачується з його поверхні. Синтетична нитка формостойкость, що дозволяє килимку бути стійким до деформацій. При пранні не втрачає будь-які свої властивості. Стійкий до линяння і до вицвітання. Всі акрилові волокна при виробництві проходять санітарно-гігієнічний контроль, для того, щоб підтвердити їх безпеку, гіпоалергенність, відсутність шкідливих для здоровя людини речовин. Такий виріб дарує якусь чарівну атмосферу тепла і комфорту в будинку. Приємна поверхню килимка для ванної надасть своєму власникові чарівні відчуття.

Купити такий прекрасний набір килимків можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб, за приємною вигідною ціною. Товар упакований в поліетилен - упаковка від виробника. Така покупка зрадить неповторну індивідуальність Вашої ванній кімнаті. Подарує тепло ніжок, виходячи з ванною або душовою. Послужить неперевершеним подарунком для близьких, значущих людей. Підкорить їх своєю практичністю і надійністю. Чи стане невідємним аксесуаром ванної кімнати. Послужить чарівним презентом до торжества.

Деталі товару
22055

Характеристики

категорія товару
килимки
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Gelin Home коврик Erguvan
rating 0 відгуків
2 130,00 грн
Килимок Erguvan від Gelin Home відмінне придбання для будинку. Виріб має розміри 60x100, зроблено з 100% бавовни. Кольорові варіації - крем, світлий беж, беж, пудра. Тканина має високу щільність. Зроблено в Туреччині.
TAC  ванный набор 2-ка
rating 0 відгуків
849,00 грн
Пропонуємо Вам відмінний набір мяких махрових рушників від відомого турецького виробника. Зроблені рушники з натуральної бавовни високої якості, що дозволяє рушникам легко вбирати вологу з шкіри і дарувати приємну...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти