Артикул:
20708

Набір килимків Zebra Casa Electra 2018

Під замовлення (три тижні)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам практичний набір килимків для ванної Zebra Casa Electra 2018 від відомого турецького виробника. Вироби представлені в красивій забарвленням і виконані з якісного та довговічного бавовни. Мякий бавовна забезпечить вашим ногам приємну мякість і комфорт після ванною або душу.

Турецький виробник і фабрика Zebra Casa спеціалізується на виготовленні постільної білизни, покривал, махрових виробів і іншого текстилю для дому, протягом тривалого часу. Завдяки високій якості, красивому зовнішньому вигляду, довговічності і застосування кращих технологій виробництва - будь-який килимок від цієї турецької фабрики подарує Вам мякість і чудові відчуття після водних процедур. Дані моделі зроблені з двосторонньої махри на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу, завдяки довжині і щільності петельок.

Цей чудовий набір виконаний з мякої махрової тканини, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість. Бавовна стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з цього матеріалу дуже популярні серед покупців нашого магазину.

В набір входить один великий килимок у ванну 60 х 100 см, килимок для туалету 50 х 60 см і килимок на кришку унітазу. Килимки мають якісну окантовку, щільну основу і оригінальний текстурований малюнок, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зроблені з бавовни, килимки пропускають добре воду, але при цьому швидко сохнуть завдяки щільності ворсу. Цей комплект килимків стане приємною покупкою для вас і даруватиме комфорт довгі роки.

Купити набір килимків для ванної Zebra Casa Electra 2018, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам найкращий текстиль для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Акрилові та бавовняні килимки не потребують частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Спеціальних вимог по догляду за ними немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати килимки, як з натуральних, так і синтетичних матеріалів, можна як в машинці так і легко чистити в ручну, з мильним розчином.
  • Краще використовувати при чищенні щітку з щільними щетинками.
  • Використовуйте перевірені миючі засоби без хлору.
  • Після прання, потрібно прочесати волокно, що дозволить повітрю вчинити всередину, і запобіжить збивання наповнювача і виникненню грибків.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-яких синтетичних килимків від 3,5 до 4,5 років.

Купити набір килимків для ванної Zebra Casa Electra 2018 від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україні.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
20708

Характеристики

категорія товару
килимки
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kovrik-dvojka-gelin-home-erguvan
rating 0 відгуків
2 154,00 грн
Килимок двійка Gelin Home Erguvan - це відмінний комплект килимків для Вашого будинку. Зроблені відомим турецьким виробником з мякої бавовняної тканини вони доповнять Вашу ванну кімнату і туалет, подарують свою...
763,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий килимок для ванної Banyolin Gold 2шт. 60 * 100/50 * 60 від турецького виробника. Килимки вийшли якісні і красиві, колірна гамма сподобається як Вам, так і Вашим близьким. Акрилова пряжа робить...
Полотенце HB ноги 30*50
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Миле і приємне ножне рушник від турецького виробника захищатиме Вас від ковзання після прийняття душу або ванни, махра швидко вбирає вологу і дозволяє швидко просушити ноги. Якісна двостороння махра прекрасно терпить...
Коврик для ванной Banyolin Gold 1шт.
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Великий вибір килимків для ванної або туалетної кімнати різноманітних кольорів і візерунків. Основа килимків прогумована для Вашої безпеки. Мякий пухнастий акрил забезпечить ніжок приємні відчуття. Найвища якість від...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти