Артикул:
20688

Набір килимків Zebra Casa Damask 2018

Під замовлення (три тижні)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам практичний набір килимків для ванної Zebra Casa Damask 2018 від відомого турецького виробника. Вироби представлені в красивій забарвленням і виконані з якісного та довговічного бавовни. Мякий бавовна забезпечить вашим ногам приємну мякість і комфорт після ванною або душу.

Турецький виробник і фабрика Zebra Casa спеціалізується на виготовленні постільної білизни, покривал, махрових виробів і іншого текстилю для дому, протягом тривалого часу. Завдяки високій якості, красивому зовнішньому вигляду, довговічності і застосування кращих технологій виробництва - будь-який килимок від цієї турецької фабрики подарує Вам мякість і чудові відчуття після водних процедур. Дані моделі зроблені з двосторонньої махри на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу, завдяки довжині і щільності петельок.

Цей чудовий набір виконаний з мякої махрової тканини, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість. Бавовна стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з цього матеріалу дуже популярні серед покупців нашого магазину.

В набір входить один великий килимок у ванну 70 х 120 см і килимок для туалету 50 х 70 см. Килимки мають якісну окантовку, щільну основу і оригінальний текстурований малюнок, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зроблені з бавовни, килимки пропускають добре воду, але при цьому швидко сохнуть завдяки щільності ворсу. Цей комплект килимків стане приємною покупкою для вас і даруватиме комфорт довгі роки.

Купити набір килимків для ванної Zebra Casa Damask, можна легко і швидко в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні.

Акрилові килимки не потребують частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Спеціальних вимог по догляду за ними немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати килимки, як з натуральних, так і синтетичних матеріалів, можна як в машинці так і легко чистити в ручну, з мильним розчином.
  • Краще використовувати при чищенні щітку з щільними щетинками.
  • Використовуйте перевірені миючі засоби без хлору.
  • Після прання, потрібно прочесати волокно, що дозволить повітрю вчинити всередину, і запобіжить збивання наповнювача і виникненню грибків.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-яких синтетичних килимків від 3,5 до 4,5 років.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити набір килимків для ванної Zebra Casa Damask 2018 2 ка можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін. Ми рекомендуємо килимки від турецького виробника Zebra Casa, так як це чудова можливість порадувати себе і близьких комфортними відчуттями після ванною.

доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
20688

Характеристики

категорія товару
килимки
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
вишивка
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Коврик круглый Gelin Home  ERGUVAN  120 х 120
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Круглий килимок для ванної кімнати від турецького бренду Gelin Home Erguvan прекрасно подбає про комфорт Ваших ніжок після водних процедур. Великий вибір пастельних тонів дозволить Вам підібрати килимок під...
Коврик для ванной Banyolin Delux 60*100 1шт.
rating 0 відгуків
0,00 грн
Приємний килимок для ванної Banyolin Delux подарує гаму відчуттів Вашим ніжкам після водних процедур. Мякий акрил приємний для стоп, а прогумована основа не дозволить килимку ковзати. Висока якість і довговічність...
Коврик Soft Cotton DESTAN PUDRA 50*90
rating 0 відгуків
914,00 грн
Представляємо Вашій увазі зручний килимок у ванну кімнату Soft Cotton Destan від турецького виробника. Ніжна й мяка текстура килимка забезпечить Вашим ніжкам комфорт і приємні відчуття. Такий килимок підійде у...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти