Артикул:
18555

Набір килимків на лінолеумі з 3 штук

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 60 бали. Ваш кошик буде загальним 60 бали який можна перетворити на ваучер на 60,00 грн.

1 210,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: 80 х 130 - один килимок

і 60 х 100 - два килимка

Набір килимків на лінолеумі складається з 3 штук, кожен килимок в своєму розмірі, для більш зручної експлуатації в ванній кімнаті. Турецький виробник домашнього текстилю, що представляє даний набір , славиться високою якістю своєї продукції і цікавими дизайнерськими рішеннями в їх оформленні. Поставляється виріб в поліетиленовій упаковці від виробника. Колекція представлена яскравими килимками з леопардовим принтом і зі стилізованими хвилястими лініями в блакитних відтінках. Такий текстиль буде радувати погляд і прекрасно доповнить будь-який інтерєр ванної кімнати. Краї килимка виконані з водовідштовхувального матеріалу, що забезпечує додаткову зручність у використанні. Вироби допоможуть створити атмосферу тепла і домашнього затишку, внесуть надзвичайний шарм в дизайн інтерєру.

Килимок у ванній кімнаті створює комфорт і забезпечує безпеку господарів, за рахунок своєї незвичайної основи. Так приємно після прийняття ванни або душу наступати на теплу, мяку поверхню, а не на холодну підлогу. Ванна кімната - це те місце, де завжди підвищена вологість і температура, на підлогу можуть потрапляти косметичні або чистячі засоби, тому що використовується килимок повинен бути стійким до такого середовища, таким і є даний виріб. Продукція виготовлена з синтетичних волокон і має ряд переваг і корисних якостей, що дозволяє не деформуватися від агресорів у ванній кімнаті.

Текстиль має підвищену міцність, легко стирається і не линяє, тримає свою форму. Акрил дозволяє зберігати привабливий зовнішній вигляд і полегшує підтримку гігієнічності та чистоти у ванній. У ворсі невеликої довжини не накопичується зайвий сміття, текстиль легко очищається. Лінолеум в основі не пропускає вологу, міцно фіксує килимок на слизькій поверхні. Це забезпечує максимально комфортне і безпечне використання, особливо це актуально в будинку, де є діти.

Текстиль простий у використанні і побуті, за килимками доглядати не важко, на строкатій поверхні не видно забруднення. Вони не боятися вологи і добре сохнуть в природних умовах, що перешкоджає появі неприємного запаху і розмноженню патогенних мікроорганізмів. Міцні і вологостійкі матеріали, роблять виріб довговічним і стійким до механічних пошкоджень. Текстиль прослужить довгі роки, зберігши зовнішню привабливість і форму.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це корисне придбання в свій будинок, який зробить побут набагато комфортніше і безпечніше. Виріб може послужити чудовим подарунком для друзів і родичів. Такий аксесуар в нагоді в кожному будинку і буде радувати свого власника ще дуже довго, нагадуючи про турботу і добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
18555

Характеристики

категорія товару
килимки
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Gelin Home коврик Erguvan
rating 0 відгуків
2 130,00 грн
Килимок Erguvan від Gelin Home відмінне придбання для будинку. Виріб має розміри 60x100, зроблено з 100% бавовни. Кольорові варіації - крем, світлий беж, беж, пудра. Тканина має високу щільність. Зроблено в Туреччині.
Gelin Home коврик ERGUVAN  70*120
rating 0 відгуків
2 661,00 грн
Представляємо Вам мякий турецька килимок Gelin Home Erguvan для Вашої ванної кімнати. Великий вибір відтінків дозволить Вам підібрати килимок такого кольору, якого Вам захочеться. Висока щільність бавовняного...
Коврики для ванной COTTON LIFE set 2-ка однотонный
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий турецька набір килимків для ванної та туалету від відомого виробника. Таким набором ви легко додасте затишку у ванній, подаруйте собі і близьким комфорт після душа і насолодитеся мякістю бавовняної тканини...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти