Артикул:
23252

Халат вафельний Philippus hotel

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 40 бали. Ваш кошик буде загальним 40 бали який можна перетворити на ваучер на 40,00 грн.

811,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Раніше вафельний халат був головним банним атрибутом, зараз він знову став модним і актуальним. Це й не дивно, адже люди з особливим трепетом ставляться до речей з натуральних тканин. Пропонований халат від провідного турецького виробника відповідає високим критеріям якості і характеризується своєю універсальністю. Такий текстиль підійде як для домашнього використання, так і для оформлення готелів і СПА кабінетів.

Халат вафельний Philippus hotel виконаний в стандартному білому кольорі, який є універсальним і не викличе невдоволення клієнтів, якщо говорити про оформлення номерів. Модель має простий дизайн, який зручний і практичний в шкарпетці. Подовжений халат на запах, не сковує рухів і підійде, як жінкам, так і чоловікам. Поставляється в поліетиленовій упаковці від виробника.

До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Поверхня має забавну текстуру, яка нагадує солодку вафлю. Саме через це подібності тканину і отримала свою назву «вафельна». Екологічно чистий склад не викликає алергічних реакцій та подразнень навіть на самій чутливій шкірі. текстиль не накопичує статичну електрику. Тканина ніжна і мяка, викликає тільки приємні тактильні відчуття.

Халат стане найзручнішою домашньої одягом, яка допомагає розслабитися і насолодитися домашнім затишком. Текстиль подарує найприємніші емоції від водних процедур. Тканина володіє високою гігроскопічністю і здатна швидко поглинати вологу, при цьому зберігається відчуття тепла. У жарку пору року вони не буде парити, адже пориста структура бавовни вільно пропускає повітря.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових турбот по догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Оптимальний температурний режим складає 40-60 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби, це дозволить продовжити термін експлуатації виробу. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах. У разі необхідності халат можна пропрасувати.

Чудовий бавовняний халат можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель характеризується своєю практичністю і універсальністю, вона ідеально підійде, як для домашнього використання, так і для гостей готелів, СПА, саун, басейнів та інших закладів.

Деталі товару
23252

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
унісекс
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
1 039,00 грн
Махровий халат Bultex Hotel від турецького виробника зроблений з кращого бавовняного волокна для Вашого комфорту та зручності. Такий халат стане відмінним придбанням для готелів і мотелів будь-якого рівня. Махрова...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти