Артикул:
14854

Халат мікрофібра вишивка жіночий короткий на змійці

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми з радістю хочемо запропонувати вам гарний халат мікрофібра вишивка жіночий короткий на змійці, зроблений з мякої синтетичної тканини турецьким виробником. Ця серія махрових виробів, відома своєю високою якістю, оригінальними кольорами і обробкою. Кожен такий халат стане самим приємним подарунком для ваших рідних і близьких.

Халат виконаний в яскравих фарбах, представлений як в одному кольорі, так і в варіантах, з різними візерунками, як геометричними, тваринами мотивами, так і квітковими , має вставку з змійкою в класичному варіанті з поясом. Виріб абсолютно нешкідливо, тканина не викликає алергії. Комплектується в поліетиленовий пакет.

Модель виконана з мякої синтетичної тканини. Тканина мікрофібра, зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Представлена модель халата ідеально підійде для домашнього використання, він еластичний і практичний. Такий текстиль зробить побут зручнішим, допоможе розслабитися після важкого робочого дня і налаштуватися на теплу домашню атмосферу.

Розмір халатів:

M (46-48)

L (48-50)

XL (50-52)

Купити халат мікрофібра вишивка жіночий короткий на змійці, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі пледів і покривал, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати набори халатів з різних матеріалів за найкращою ціною.

Синтетичні халати не вимагають спеціального догляду і чудово переносить часті прання, при будь-яких температурах. Догляд за таким виробом, гранично простий і зручний.

  1. Прати синтетичні халати, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені порошки, для збереження мякості тканини і насиченості кольорів.
  3. Прати таку модель бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням, на рівні 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити халат бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить халати бажано не сильно гарячою праскою, з внутрішньої сторони. Також ви можете і не гладити його зовсім, при цьому він завжди буде мати гарний зовнішній вигляд.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати кращий турецький текстиль для вашого будинку. Купити цей мікрофібра вишивка жіночий короткий на змійці можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від самих відомих турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
14854

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
мікрофібра
Малюнок
вишивка
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти