Артикул:
21664

Халат Мяка бавовняна білизна

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Махровий халат Soft cotton Linen від преміального турецького виробника характеризується високою якістю і прекрасним дизайном. До складу виробу входить 100% бавовна єгипетського походження, тканину виконання - двостороння петельчатого махра. Довгий халат має класичний вільний крій, яка не сковує рухи. Рукава довгі, застібається на запах, для зручності передбачено два великих накладних кишені. Виріб виконаний в модному відтінку світло - сірого кольору. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Махрові вироби користуються величезною популярністю і любовю споживачів, завдяки своїм унікальним властивостям. Махровий халат - це зручна і комфортна домашній одяг. Махра - це тканина з особливою ворсистої структурою, ворс отримують з петель, які виходять після припусків нитки. Текстиль здатний добре зігрівати, володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Тканина може швидко вбирати вологу, при цьому зберігається відчуття тепла і сухості.

Пропоноване виріб легке і приємне на дотик, халат огорне ніжністю і турботою, подарувавши тільки приємні тактильні відчуття. Натуральні матеріали використовуються у виробництві не викликають алергії і подразнень. При контакті зі шкірою здійснюється легкий масаж, який стимулює кровообіг і покращує стан шкіри. Виріб ідеально підходить для використання після водних процедур, допоможе налаштуватися на тиху спокійну атмосферу і відпочинок.

Текстиль простий в побуті і не завдасть великих клопотів у догляді. Прати махровий виріб рекомендується при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби і гарненько полоскати речі після прання. Сушити халат потрібно в ретельно распрямления вигляді при природних умовах, в провітрюваному приміщенні або на відкритому повітрі. Слід уникати контакту з гарячими поверхнями, вони можуть примяти петельки і поверхня втратить свою пухнасту структуру. З тієї ж причини, не так гладити праскою.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб, за доступними цінами. Текстиль стане чудовим вибором для власного користування, а також послужить дорогим варіантом подарунка для друзів і родичів. Махровий халат можна піднести на Ювілей, Новий рік або День народження і з будь-якого іншого приводу або урочистої нагоди.

Деталі товару
21664

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
656,00 грн
Мякий махровий халат Berra Hotel зроблений турецьким виробником з кращої бавовняної тканини для вашого комфорту і затишку. Білосніжна двостороння махра легко вбирає воду, а завдяки високій щільності, легко переносить...
Пижама мужская махровая микрофибра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мяка і пухнаста чоловіча піжама з мікрофібри подарує незабутній сон і відпочинок своєму власникові. В асортименті представлені два кольори: сірий і абрикосовий. Приємна махра чудово пропускає повітря і вбирає вологу....
Костюм женский велюровый с капюшоном
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий костюм жіночий велюровий з капюшоном турецького виробництва, подарує вам гарний настрій, тепло і мякість якісного велюру. Виробник використав якісні матеріали, щоб ви могли насолодитися не тільки мякістю...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти