Артикул:
21618

Нічна сорочка Tivolyo Home CAMILLA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 150 бали. Ваш кошик буде загальним 150 бали який можна перетворити на ваучер на 150,00 грн.

3 000,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам елегантну нічну сорочку з мереживом Tivolyo Home CAMILLA від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з шовкової тканини, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт. Ця серія відома своєю високою якістю, оригінальними кольорами і обробкою. Безсумнівно, вона стане приємним придбанням і запорукою гарного настрою на довгі роки.

Нічна сорочка виконана з шовку, і ви зможете оцінити по достоїнству даний турецьке якість, такий виріб легко принесе вам найприємніші відчуття після душу або ванни. Тканина стійка до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому ця модель дуже популярна серед покупців нашого магазину.

Турецький виробник Tivolyo Home давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості кольору після прання. Мяка тканина не викликає алергію і подразнень на шкірі, є цілком безпечною. Якісний халат робить наше життя комфортніше, допомагає розслабитися після важкого робочого дня і налаштуватися на затишну домашню атмосферу.

Купити нічну сорочку з мереживом Tivolyo Home CAMILLA, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі пледів і покривал, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати набори халатів з різних матеріалів за найкращою ціною.

Розмірний ряд - M, L.

Таке вишукане виріб вимагає особливо делікатний догляд , при цьому, чудово переносить часті прання. Наші рекомендації по догляду за шовковим текстилем:

  1. Прати шовкові халати, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати таку модель бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням, на рівні 500 - 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладити такі вироби обовязково не сильно гарячою праскою, з внутрішньої сторони. Також ви можете і не гладити його зовсім, при цьому він завжди буде мати гарний зовнішній вигляд.

Купити нічну сорочку з мереживом Tivolyo Home CAMILLA з мереживом за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва по найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21618

Характеристики

категорія товару
Піжами
Тканина
шовк
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Bursali чоловічий халат
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам Bursali чоловічий халат великих розмірів від відомого турецького виробника. Халат зроблений якісно і з турботою про Ваш максимальний комфорт. Кращий турецька бавовна втілений в мякій велюровою махру....
930,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі халат Philippus Hotel від відомої турецької торгової марки і виробника. Халат зроблений з мякої двосторонньої махри з використанням 100% натуральної бавовни. Мяка махра подарує Вам приємні...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти