Артикул:
20288

Комплект жіночої домашнього одягу Nebula з 5-ти предметів

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить:

Халатик

Штани від піжами

Майка

Топ

Шортики

Комплект жіночої домашнього одягу Nebula з пяти предметів від провідного турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить віскон - 96% і еластан - 4%, тканину виконання - штучний шовк. Всі предмети в комплекті відмінно поєднуються і доповнюють один одного. Маєчка, туніка і шортики виконані в сірому кольорі, з вставками з тканини в квіточку, з якої пошиті халатик і штани. Комплектується в фірмовий варіант подарункової упаковки з картону.

Кожна жінка і дівчина хоче мати бездоганний зовнішній вигляд, щодня не залежно від часу і місця. Пропонований комплект допоможе бути чарівною будинку, при цьому одяг дуже зручна і практична. Штучний шовк має ряд корисних властивостей і якостей, що робить тканину надзвичайно затребуваною в текстильній промисловості.

За своїми характеристиками віскозний шовк схожий з натуральним волокном бавовни, адже він теж на 80% складається з целюлози. Таким чином, виріб має високу гігроскопічність, здатність вбирати вологу в два рази вище, ніж у бавовни. Що виділяється фізіологічна рідина буде швидко абсорбуватися і виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості.

Текстиль дуже мякий і приємний на дотик. Матеріал дуже легкий з приємним блиском, відмінно пропускає повітря. Тіло в такому одязі не потіє і не накопичує статичну електрику. Зручно і комфортно для сну і відпочинку. Одяг не сковує рухів, дозволяє відчувати себе впевнено і привабливо навіть вдома. Дизайн вигідно підкреслює жіночність фігури і приховує недоліки. Поверхня не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Віскоза прекрасно забарвлюється і згодом зберігає яскравість кольорів і чіткість малюнка.

При дотриманні елементарних рекомендацій по догляду, виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Для прання в пральній машині слід вибрати дбайливий режим, температура води не повинна перевищувати 40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах і не боїться сонячних променів. Прасувати білизну слід із зворотного боку при низькій температурі.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль послужить чудовим подарунком для жінок і дівчат. Ошатна і красива домашній одяг дуже комфортний і практичний в шкарпетці, а також приємно порадує своїм зовнішнім виглядом.

Деталі товару
20288

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
штучний шовк
склад тканини
96% віскози, 4% еластану
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
khalat-zhenskij-tivolyo-home-victoria-lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий жіночий халат Tivolyo Home Victoria Lila від турецького виробника, привертає до себе увагу приємним відтінком і красивим мереживним кантом. Двостороння махра зроблена з мякого турецького бавовни, швидко...
халат Soft Cotton SNOB
rating 0 відгуків
3 827,00 грн
Представляємо Вашій увазі чоловічий велюровий халат Soft Cotton Snob турецького виробництва. Мякий і затишний халат з двосторонньої махри огорне свого володаря мяким комфортом і затишком. Натуральний турецька...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти