Артикул:
20287

Комплект жіночої домашнього одягу X-Nellyi з 5-ти предметів

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить:

Халатик

Штани від піжами

Майка

Топ

Шортики

Комплект жіночої домашнього одягу X-Nellyi ізпяті предметів від відомого турецького виробника, який встиг завоювати любов і довіру споживачів у себе на батьківщині і далеко за її межами. До складу входить натуральний хлопок 90% і еластан 10%. Кожна деталь в комплекті добре поєднується з іншими предметами, весь одяг виконана в одній кольоровій гамі і стилі. Виріб поєднує в собі два види тканини - однотонну блакитного кольору і білу в дрібний квітковий принт. Високоякісна продукція відповідає міжнародним санітарним нормам, є цілком безпечною для щоденного використання. Комплектується в фірмову поліетиленову упаковку.

Домашній текстиль, перш за все, повинен бути зручним і комфортним. Як і будь-яка інша річ в жіночому гардеробі, одяг для дому повинна бути красивою. Всім цим вимогам відповідає пропонований комплект X-Nellyi. Вироби дуже мякі і приємні на дотик. Екологічно чиста тканина не викликає подразнень і алергії, навіть на самій чутливій шкірі. Вільний крій не обмежує рухів, а вдалий дизайн підкреслює достоїнства жіночої фігури. Пропонована одяг підійде для сну і в якості домашньої одягу.

Використовуваний для пошиття матеріал поєднує в собі кращі якості натуральних і синтетичних волокон. Білизна прекрасно пропускає повітря, що дозволяє тілу дихати і виключає виникнення парникового ефекту. Поверхня має високу гігроскопічність, що виділяється фізіологічна рідина швидко абсорбується і відводиться від тіла, зберігаючи відчуття сухості. Матеріал не накопичує пил і статичну електрику. Невелике додавання синтетики покращує зовнішні показники, робить одяг більш еластичною і довговічною.

Для продовження терміну експлуатації текстиль рекомендовано прати вибравши делікатний режим, температура води повинна становити 30-40 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійке до дії сонячних променів. Легко піддається прасування, зберігаючи ніжну гладеньку поверхню.

Придбати одяг для дому можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Кожна жінка і дівчина буде відчувати себе чарівно. Кожну деталь комплекту можна поєднувати за власним смаком і залежно від ситуації, і настрої. Комплект послужить чудовим подарунком для близьких і коханих жінок і дівчат.

Деталі товару
20287

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
штучний шовк
склад тканини
96% віконт, 4% еластан
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Костюм женский велюровый
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий костюм жіночий велюровий від турецького виробника стане приємним придбанням для Вас і Ваших близьких. Зроблений з мякого і якісного велюру він подарує Вам тепло в будь-яку прохолодну погоду, і буде радувати...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти