Артикул:
20270

Піжама жіноча Ipekten code 2246

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Піжама жіноча Ipekten code 2246 від відомої турецької фірми спеціалізується на виробництві високоякісного домашнього текстилю. До складу виробу входить натуральне бавовняне волокно - 90% і еластан - 10%. Фасон піжами спеціально розроблений дизайнерами для максимального комфорту і створення красивого силуету жіночої фігури. Майка з коротким трохи приспущеним рукавом виконана в яскраво-фіолетовий колір і прикрашена забавною картинкою анімешной дівчинки. Довгі штани трохи завужені до низу, візуально стрункою і подовжують ноги, не задираються під час сну. Поставляється в поліетиленовому пакеті від виробника.

Яскрава і святкове піжама посприяє гарному настрою і прекрасному самопочуттю. Приємне на дотик, мяке і ніжне білизна подарує масу прекрасних тактильних відчуттів. Чудові властивості натуральної тканини забезпечать максимальний комфорт і зручність під час сну і відпочинку.

Матеріал, що використовується поєднує в собі найкращі якості натуральних і синтетичних волокон. Екологічно чистий склад не викликає подразнень і алергічних реакцій на найніжнішою і чутливій шкірі. Текстиль рекомендований для щоденного використання і відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки.

Поверхня не накопичує статичну електрику і пил, це означає, що серцево-судинна та нервова системи не будуть постійно дратуватися дрібними електричними розрядами. Текстиль володіє високою гігроскопічністю, зайва волога швидко вбирається, зберігається відчуття сухості. Білизна вільно пропускає повітря, тому тіло ніби дихає, виключається виникнення парникового ефекту, підтримує правильний тепловий баланс. В такому одязі буде комфортно не залежно від температури навколишнього середовища. Влітку текстиль НЕ буде парити і подарує відчуття приємної прохолоди, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло.

Виріб не вимагає спеціального догляду і легко піддається прання. Рекомендована температура води 30-40 градусів, сушити текстиль краще в природних умовах в распрямления вигляді. Матеріал характеризується високою зносостійкістю, зберігає свою форму і колір протягом довгого часу активної експлуатації. Одяг легко прасується і набуває нового доглянутий вигляд після кожного прання.

Купити пропоновану продукцію для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Текстиль приємно порадує якістю і зовнішнім виглядом. Піжама дуже зручна і практична, стане чудовим вибором для себе, і послужить чудовим подарунком для друзів і близьких.

Деталі товару
20270

Характеристики

категорія товару
Піжами
склад тканини
90% бавовна, 10% еластан
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Халат женский микрофибра Дельфин длинный
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісний халат жіночий мікрофібра Дельфін довгий від турецького виробника. Зроблено халат з мякої мікрофібри, яка подарує Вам своє тепло і допоможе з комфортом провести вечір з улюбленою книгою або...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти