Артикул:
20266

Піжама жіноча Ipekten 4135

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Піжама жіноча Ipekten 4135 від провідного турецького виробника високоякісного домашнього текстилю. Продукція виготовлена відповідно до найвищих міжнародних стандартів на новітньому обладнанні, при використанні екологічно чистих матеріалів. До складу виробу входить натуральна бавовна 90% і еластан 10%. Піжама має неабиякий дизайн, який точно підніме настрій. Чорні штани чудово поєднуються з регланом гірчичного кольору і рукавами в смужку. Окрасою служить кумедний малюнок єнота тримає серце. Яскраве виріб підійде для сну і в якості домашньої одягу. Комплектується в поліетиленовий пакет від виробника.

Кожна дівчина і жінка хоче виглядати привабливо, навіть вдома, домашній текстиль повинен бути красивим, а головне комфортним. Продукція поєднує в собі все необхідне для забезпечення зручності під час сну і відпочинку. Натуральна поверхня не викликає подразнень і алергічних реакцій, текстиль рекомендований для щоденного використання. Поверхня дуже мяка і ніжна, подарує приємні тактильні відчуття. Вільний крій не обмежує рухів, зручний одяг допоможе розслабитися після важкого дня і налаштуватися на спокійне домашнє проведення часу.

Невелике додавання синтетики надає матеріалу високу зносостійкість і міцність, покращує зовнішні показники. Тканина не вигорає на сонці і зберігає свою форму протягом усього періоду експлуатації. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Поверхня чудово пропускає повітря і дозволяє тілу безперешкодно дихати, забезпечуючи правильний теплообмін. Піжама допоможе зігрітися в холодну пору, при цьому не буде парити в спеку. Виріб здатне поглинати велику кількість вологи, зберігаючи відчуття сухості поверхні.

Пропонована домашній одяг не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити виріб краще в распрямлённом вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до впливу сонячних променів і відмінно прасувати.

Таку модну і веселу піжаму можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Пропонована модель, це відмінний вибір для себе і в подарунок друзям і близьким. Турбота і прерасний смак дарувальника будуть гідно оцінені. Текстиль принесе радість і забезпечить відчуття тепла і домашнього затишку.

Деталі товару
20266

Характеристики

категорія товару
Піжами
склад тканини
90% бавовна, 10% еластан
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат Soft Cotton PLATINUM
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Раді представити Вашій увазі зручний велюровий костюм Soft Cotton Platinum. Приємний коричневий колір радує око. Халат виготовлений з якісної махорки і подарує Вам приємні відчуття. Завдяки натуральному бавовні...
халат Soft Kiss
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Халати Soft Kiss створені з двосторонньої махрової тканини зі стовідсоткового бавовни. Щільність матерії висока. Зроблено в Туреччині. Вироби поставляються в поліетиленовій упаковці від виробника. Дану позицію ви...
халат Soft Kiss
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Халати Soft Kiss створені з двосторонньої махрової тканини зі стовідсоткового бавовни. Щільність матерії висока. Зроблено в Туреччині. Вироби поставляються в поліетиленовій упаковці від виробника. Дану позицію ви...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти