Артикул:
20251

Халат вафельний Philippus жіночий

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 49 бали. Ваш кошик буде загальним 49 бали який можна перетворити на ваучер на 49,00 грн.

997,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
Розмір, вік
Читати 4 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 4
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат вафельний Philippus жіночий, випущений з високоякісного натурального екологічно чистої бавовни. Текстиль виготовлений провідним турецьким виробником домашнього текстилю, за останніми технологіями. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. Класичний довгий халат з запахом, представлений в білому і пастельних відтінках рожевого, фіолетового, бежевого кольорів. Поверхня прикрашена великою кліткою. Для зручності передбачено дві кишені. Комплектується текстиль в подарункову фірмову упаковку.

Для забезпечення комфортного побуту важлива кожна дрібниця. Що може бути приємніше, ніж поринути в спокійну домашню атмосферу після робочого дня. Зручне виріб - представлений халат, допоможе розслабитися і налаштуватися на відпочинок. Натуральна поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі, текстиль рекомендований для щоденного використання людьми з особливо чутливою шкірою. Свою назву тканину отримала через особливу рельєфною фактури, квадратики якої нагадують солодку вафлю. Такий рельєф виконує не тільки естетичну функцію, він і забезпечує правильний повітрообмін між тілом і халатом. В такому одязі буде комфортно як влітку, так і взимку. Здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює мікроциркуляцію крові.

Історія вафельного халата налічує понад 300 років, за цей час вони не втратило своєї актуальності. Текстиль користується великою любовю споживачів, це обумовлено чудовими властивостями і якостями самої тканини. Матеріал добре вбирає вологу і пропускає повітря, тому виріб зручно використовувати в якості банного халата і як варіант домашнього одягу. Текстиль здатний підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати індивідуальну температуру тіла, не створюючи парникового ефекту.

Халат не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання при високих температурах. Виріб чудово сохне в природних умовах, стійке до дії сонячних променів, не линяє і зберігає свою первинну форму. Тканина відрізняється високою міцністю і довговічністю. Виріб прослужить тривалий час, зберігши свій первинний зовнішній вигляд.

Купити такий жіночий халат можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Чудовий текстиль підійде як для домашнього використання, так і для оформлення готельних номерів. Виріб послужить неперевершеним варіантом подарунка для друзів і близьких з будь-якого торжества.

Деталі товару
20251

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки
Отфильтровать отзывы
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Сброс

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Халат вафельный Philippus женский
rating 10
Качество отличное, цена соответствует качеству, рекомендую
Халат вафельный Philippus женский
rating 10
Приобрела халат для подруги на подарок, очень понравилось как бережно и надёжно упаковали!
Халат вафельный Philippus женский
rating 10
Спасибо консультанту магазина, что помог подобрать правильный размер под мои габариты. Купила вафельный халат Филипус лилового цвета. Он из полностью натуральной ткани и это очень чувствуется. Прямо идельная вещь.
Халат вафельный Philippus женский
rating 10
Халат Philippus мне понравился именно тем, что он из вафельной ткани. Мне больше нравится такая, чем велюровая или махровая. Он мне почти заменяет полотенце! Прекрасная вещь. Спасибо магазину за качественную одёжку!
6 інших товарів в цій категорії:

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти