Артикул:
14006

Халат жіночий з капюшоном Tivolyo Home MASAL кремовий

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 95 бали. Ваш кошик буде загальним 95 бали який можна перетворити на ваучер на 95,00 грн.

1 908,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Цвет
  • Кремовий
  • Молочный
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Перед Вами чудовий халат жіночий з капюшоном Tivolyo Home MASAL від відомого турецького виробника. Халат зроблений з вафельної тканини на основі натуральної бавовни. Також має капюшон, оздоблений оригінальними мереживами, які безсумнівно додають шарму. Зроблено халат з мякою і міцною вафельної тканини, на основі кращого турецького бавовни, відомим турецьким виробником.

Даний турецька виробник відомий високою якістю і практичністю своїх виробів. Турецький виробник і відомий бренд Tivolyo Home в своїй продукції завжди використовує натуральну сировину і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі халата, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Незважаючи на широкий асортимент сучасних тканин, натуральні волокна не втрачають своєї популярності і високо цінуються споживачами. Бавовняна тканина не викликає алергію і подразнень на шкірі, є цілком безпечною. Це важлива характеристика для вироби, яке часто має прямий контакт з распаренной шкірою. Представлена модель халата ідеально підійде для домашнього використання, він елегантний і практичний. Такий текстиль зробить побут зручнішим, допоможе розслабитися після важкого робочого дня і налаштуватися на теплу домашню атмосферу.

Купити жіночий халат Tivolyo Home MASAL кремовий з бавовняної тканини, Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home . Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

В асортименті:

  • розмір - M, L .
  • колір - кремовий.

Вафельні халати не вимагають спеціального догляду і чудово переносить часті прання, при будь-яких температурах. Догляд за таким виробом з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати бавовняні халати, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати таку модель бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням, на рівні 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити халат бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить махрові халати бажано не сильно гарячою праскою, з внутрішньої сторони. Також ви можете і не гладити його зовсім, при цьому він завжди буде мати гарний зовнішній вигляд.

Купити жіночий халат Tivolyo Home MASAL кремовий можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для дому за найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
14006

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
вафельная
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти