Артикул:
14006

Халат жіночий з капюшоном Tivolyo Home MASAL

Перед Вами чудовий халат жіночий з капюшоном Tivolyo Home MASAL від відомого турецького виробника. Халат зроблений з вафельної тканини на основі натуральної бавовни. Також має капюшон, оздоблений оригінальними мереживами, які безсумнівно додають шарму. Халат упакований в подарункову упаковку. Купити жіночий халат оптом і в роздріб В и можете в нашому інтернет - магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 111 бали. Ваш кошик буде загальним 111 бали який можна перетворити на ваучер на 111,00 грн.

2 228,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Цвет
  • Розовый
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри - S, L.

Колір - рожевий.

Халат, мабуть, сама зручна і практична домашній одяг. Натуральний текстиль допоможе розслабитися після трудового дня і налаштуватися на спокійне проведення часу. Пропонована модель халата з бавовняної тканини підкреслить жіночність і дозволить відчувати себе чарівно навіть вдома. Халат середньої довжини з вільним кроєм і зручним поясом виконаний в ніжно - рожевому кольорі. Виріб має капюшон, краї якого обрамлені мереживом. Текстиль виглядає дуже красиво і стильно. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Жіночий халат Tivolyo Home MASAL від провідного турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. До складу виробу входить натуральне 100% бавовняне волокно. Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Натуральний екологічно чистий текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Поверхня має високу здатність поглинати вологу і вільно пропускати повітря. Завдяки цьому підтримується оптимальний тепловий баланс.

Виріб з приємною рельєфною поверхнею, яка нагадує кондитерську вафлю, подарує максимальний комфорт і зручність. Халат приємний і ніжний на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Рекомендована прання на 600-700 оборотах при температурі води 40 градусів. Виріб бажано прати окремо від речей з металевими деталями і використовувати нейтральні миючі засоби, без відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід в провітрюваному місці або на відкритому повітрі в ретельно распрямления вигляді. Тканина стійка до частих прання і прекрасно зберігає свій колір, форму і корисні якості навіть після 300 прань.

Високоякісний і дуже красивий жіночий халат можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині. Оформити замовлення можна будь-яким зручним способом, онлайн на сайті, а також звязавшись снами по телефону. Демократичні ціни зроблять покупку ще приємніше. Модель стає прекрасним вибором для власного користування. Слід зазначити, що халат послужить чудовим подарунком для коханих та близьких дівчат і жінок. Домашній текстиль порадує з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, 8 березня або Новий рік.

Деталі товару
14006

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
вафельная
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто
khalat-zhenskij-s-kapyushonom-tivolyo-home-masal khalat-zhenskij-s-kapyushonom-tivolyo-home-masal
rating 0 відгуків
2 228,00 грн
Перед Вами чудовий халат жіночий з капюшоном Tivolyo Home MASAL від відомого турецького виробника. Халат зроблений з вафельної тканини на основі натуральної бавовни. Також має капюшон, оздоблений оригінальними...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти