Артикул:
13987

Халат жіночий Tivolyo Home DESTAN

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 110 бали. Ваш кошик буде загальним 110 бали який можна перетворити на ваучер на 110,00 грн.

2 211,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Цвет
  • Cream
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми з радістю хочемо запропонувати вам гарний жіночий халат Tivolyo Home DESTAN, зроблений з мякої вафельної тканини, на основі бавовни, відомим турецьким виробником. Ця серія махрових виробів, відома своєю високою якістю, оригінальною обробкою. Кожен такий халат стане самим приємним подарунком для ваших рідних і близьких.

Халат виконаний на основі 100% бавовни, представлений в одній забарвленням, має пояс в класичному варіанті. Рукава і воріт доповнені красивим мереживом. Комплектується в фірмову упаковку від виробника.

Турецький виробник Tivolyo Home відомий високою якістю і практичністю своїх виробів. Продукція відповідає санітарним нормам і найвищим міжнародним стандартам якості і безпеки. Фабрика Tivolyo Home виробляє постільну білизну, ковдри, подушки та інший дрібний текстиль для дому. Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів і нешкідливих синтетичних тканин і волокон, щоб кожен покупець і міг створити затишок в своєму будинку.

Незважаючи на широкий асортимент сучасних тканин, натуральні волокна не втрачають своєї популярності і високо цінуються споживачами. Вафельная тканина не викликає алергію і подразнень на шкірі, є цілком безпечною. Це важлива характеристика для вироби, яке часто має прямий контакт з распаренной шкірою. Представлена модель халата ідеально підійде для домашнього використання, він елегантний і практичний. Такий текстиль зробить побут зручнішим, допоможе розслабитися після важкого робочого дня і налаштуватися на теплу домашню атмосферу.

Купити жіночий халат Tivolyo Home DESTAN з бавовняної тканини, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам кращі махрові вироби та постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

В асортименті:

  • розміри - S, M, L, XL.
  • колір - крем

Бавовняні халати не вимагають спеціального догляду і чудово переносить часті прання, при будь-яких температурах. Догляд за таким виробом з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати бавовняні халати, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати таку модель бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням, на рівні 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити халат бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить махрові халати бажано не сильно гарячою праскою, з внутрішньої сторони. Також ви можете і не гладити його зовсім, при цьому він завжди буде мати гарний зовнішній вигляд.

Купити жіночий халат Tivolyo Home DESTAN можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для дому за найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в будинку. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші . А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту.

Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
13987

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
вафельная
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
656,00 грн
Мякий махровий халат Berra Hotel зроблений турецьким виробником з кращої бавовняної тканини для вашого комфорту і затишку. Білосніжна двостороння махра легко вбирає воду, а завдяки високій щільності, легко переносить...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти