Артикул:
21897

Постільна TAC normal saten Vales mavi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 126 бали. Ваш кошик буде загальним 126 бали який можна перетворити на ваучер на 126,00 грн.

2 536,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для вашого доброго настрою і комфорту під час сну і відпочинку ми хочемо запропонувати чудовий комплект постільної білизни TAC normal saten Vales mavi, зробленого одним з кращих турецьких виробників ТАС. Комплект притягує своїм розкішним блакитним кольором і оригінальним великим малюнком з ефектом вишивки.

Зроблений з мякої і міцної тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, цей спальний комплект забезпечить вам максимально приємний сон і відпочинок, а це запорука гарного настрою з ранку і заряд бадьорості на весь день. Спеціальна технологія переплетення ниток надає сатин високу щільність і стійкість до зминання при частій пранні і під час експлуатації. Тому вироби і постільну білизну на основі міцного і мякого сатину, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

При виробництві таких комплектів використовуються кращі матеріали і фарби. Натуральні барвники, завдяки спеціальній технології нанесення малюнка за допомогою гарячого преса, глибоко вбираються в волокна тканини, забезпечуючи яскравість і насиченість кольорів на довгий час. І навіть після двох сотень прань ваш комплект буде радувати вас своїм гарним зовнішнім виглядом.

Постільна білизна TAC normal saten Vales mavi за доступною ціною можна оптом і в роздріб по всій Україні. Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий радувати вас широким вибором постільної білизни і домашнього текстилю. Наш зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар не залишать байдужими будь-якого покупця, і ми завжди зможемо зробити вигідну пропозицію, порадувати новинками для будинку створених відомими брендами і торговельними марками Туреччини.

Звертаємо вашу увагу на те, що в нашому каталозі модель постільної білизни TAC Vales mavi представлена в декількох розмірах, і нижче можна побачити комплектацію і розміри:

полуторний

Підковдра - 160 х 220 см,

простирадло, на гумці - 100 х 200 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220 см,

Простирадло - 230 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 см - 2 шт.,

Простирадло - 230 х 260 см,

Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини сатин, допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при темпі ратуре води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим, адже сатин стійкий до зминання.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект постільної білизни TAC normal saten Vales mavi за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому спеціалізованому магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю, від відомих турецьких виробників. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи високої якості і інший текстиль для дому.

Доставку здійснюємо по всій території України, в будь-яке місто і населений пункт, практично будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21897

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ сатин кружево
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити світло-сіре постільна білизна про турецького виробника Love You - внести витонченість в класичний інтерєр Вашої спальні. Чудове мереживо викличе захоплення, а міцний сатин високої якості подарує мякі і...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-amelfi-lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудова мякість сатину і високу якість поєднуються в цьому комплекті. Комплект постільної білизни Tivolyo Home Amelfi Lila стане відмінною покупкою для Вас і Ваших близьких. Приємна забарвлення і малюнок прикрасять...
Комплект постельного белья TAC 3D saten Berry
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижний комплект постільної білизни Tac 3D saten Berry з зображенням свіжих ягід виглядає просто чудово на ліжку. Яскравий і привабливий малюнок перетворить Вашу спальну кімнату, розбавить фарбами і принесе...
TAC Ranforce Armina pembe
rating 0 відгуків
3 534,00 грн
Купити привабливе постільна білизна TAC Ranforce Armina pembe - подарувати комфортний сон і відпочинок в будь-який час року. Тканина міцна, мяка, підтримує оптимальну температуру тіла, відмінно вбирає вологу....
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-vivien
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Vivien відмінне придбання для тих, хто не женеться за яскравими фарбами, приглушені відтінки і абстракція легко впишуться в будь-яку спальню. Мяка сатинова тканина подарує...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти