Артикул:
14730

Tалат Tivolyo Головна LINDA

Гарний махровий жіночий халат від турецького виробника прикрашений мереживом, подарує вам свою мякість і гарний настрій. Халат зроблений з бамбукового і бавовняного волокна, і доповнений рушником розміром 50х100 см. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити халат оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 214 бали. Ваш кошик буде загальним 214 бали який можна перетворити на ваучер на 214,00 грн.

4 286,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат - розмір S

Рушник - 50 х 100

Домашній одяг покликана дарувати максимальну зручність і комфорт, сприяючи тим самим розслабленню після активного дня. Пропонований текстиль ідеально поєднує в собі практичність і гарний дизайн. Виріб допоможе відчувати себе на висоті навіть в домашніх умовах. Модель середньої довжини на запах, не сковує рухи і приховує недоліки фігури підкреслюючи жіночність. Задня частина спини і рукавів виконана з мережива, що додає елегантності і шарму. У комплекті з халатом йде рушник в тому ж стилі. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Халат Tivolyo Home LINDA виготовлений з високоякісних бавовняних і бамбукових волокон. Натуральний екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень, навіть на самій ніжній шкірі. Поверхня мякенька і шовковиста, дуже приємна до тіла. Текстиль володіє високою гігроскопічністю, зайва волога швидко вбирається. Ось чому так приємно надіти махровий халат після водних процедур, текстиль подарує затишок і тепло. Пориста структура вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати. Бамбук має природні антисептичні властивості, це запобігає появі неприємного запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Текстиль не завдасть додаткових клопотів в побуті, виріб можна прати в пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду дуже гарне прати окремо від виробів з металевими деталями. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль варто в распрямления вигляді при природних умовах. Варто уникати прямих джерел тепла, таких як праска і батареї, які можуть примяти численні петельки і поверхня втратить свою ніжність.

Розкішну модель жіночого махрового халата з рушником можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно здивують і зроблять покупку ще більш вигідною. Виріб стане прекрасним вибором для власного користування, огорне ніжним хмарою тепла і затишку. Слід сказати, що це чудовий варіант дорогого подарунка для близьких і коханих дівчат і жінок. Кожна зрадіє такому подарунку з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або будь-який інший привід і урочистий випадок.

Деталі товару
14730

Характеристики

Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна 60% бамбук 40%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
khalat-zhenskij-i-muzhskoj-tivolyo-home-forza-aile-seti
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір для сауни та лазні Tivolyo Home Forza Aile Seti , в який входять жіночий і чоловічий халат, доповнені тапочками та рушниками. Халати мають мяку двосторонню махру на основі бавовни....
набор Hisena dray 2 халата+ 4 полотенца
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для молодої пари або для сімї призначений набір Hisena dray. У комплекті два халата: чоловічий і жіночий і 4 рушники, по два для кожного. Вироби оформлені прекрасної вишивкою, пошиті з махорки і велюру високої...
Нещодавно переглянуто
khalat-tivolyo-home-linda khalat-tivolyo-home-linda
rating 0 відгуків
4 286,00 грн
Гарний махровий жіночий халат від турецького виробника прикрашений мереживом, подарує вам свою мякість і гарний настрій. Халат зроблений з бамбукового і бавовняного волокна, і доповнений рушником розміром 50х100 см....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти