Артикул:
19490

Плед бавовняний Ozdilek 130 * 170

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 31 бали. Ваш кошик буде загальним 31 бали який можна перетворити на ваучер на 31,00 грн.

635,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Ozdilek 130 * 170, від провідного турецького виробника домашнього текстилю, який широко ізвстен у себе на батьківщині і далеко за її межами. До складу виробу входить бавовна 60%, акрил 33%, поліестер 7%. Упакований в поліетиленовий пакет від виробника. Колекція представлена в широкій колірній гамі ніжних відтінків. Світла поверхня прикрашена кольоровими квадратиками, від темних - до більш світлих тонів. Краї оформлені бахромою. Вишукане виріб підійде для будь-якого інтерєру. Може служити і зовнішнім декором, радуючи своїм привабливим зовнішнім виглядом.

Серед іншого домашнього текстилю, особливе місце займають пледи. Це виріб допомагає зігріватися в зимові вечори, виручає на прогулянці з дитиною і в дорозі. Занурює в атмосферу спокою і домашнього затишку. Пропонований комбінований плед, має ряд переваг і чудесних якостей.

Текстиль вдало поєднує в собі переваги натуральних і синтетичних матеріалів. Бавовна, який входить до складу, забезпечує легкість, легкість вироби. Така поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Тканина добре пропускає повітря, перешкоджаючи тим самим появу парникового ефекту, тіло не буде потіти і паритися. Плед має високий ступінь гігроскопічності, здатний вбирати і виводити назовні зайву вологу, створюючи максимальний комфорт. Додавання синтетики продовжує термін експлуатації пледа і покращує його зовнішні показники. Акрил - робить бавовняний плед більш теплим і стійким до забруднень.

Мяка, ніжна, поверхня, огорне свого володаря теплом і затишком, допоможе розслабитися і налаштуватися на позитивний лад. Забути про суєту і проблеми, зануритися в атмосферу домашнього тепла і гармонію.

Виріб не вимагає спеціального догляду, достатньо звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів. Добре відпирається і швидко сохне в природних умовах. Стійкий до сонячному світлу і механічних пошкоджень. Чи збереже свою привабливість, колір і форму, на протязі багатьох років активної експлуатації.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це корисне преобретение для себе і хороший подарунок для близьких і друзів. Його можна презентувати з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік. Такий подарунок відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Його можна піднести по різному приводу і нагоди. Протягом довгих років буде радувати свого власника прекрасними властивостями і ніжною поверхнею, нагадуючи про дбайливості і добрий смак дарувальника.

Деталі товару
19490

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
60% бавовна, 33% акрил, 7% поліестер
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Лондон 130 х 170
rating 0 відгуків
199,00 грн
Купити високоякісний плед Vladi Лондон - подарувати комфорт і затишок, доповнити інтерєр Вашої кімнати вишуканою деталлю. Натуральна овеча шерсть і приємні кольори порадують Вас і Ваших гостей. Легкий, мякий, приємний...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти