Артикул:
21072

Спальний набір Meteor DO & CO PETEK PİKE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі красиву постільну білизну Meteor DO & amp; CO PETEK PİKE від відомого турецького виробника. Модель представлена в приємній забарвленням і доповнена великим покривалом з тисненим малюнком з великими квітами.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Ранфорс стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з сатину дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Таке постільна стане чудовою прикрасою вашої спальні і подарує гарний настрій. Хочемо зазначити, що при виробництві постільної білизни використовуються тільки натуральні барвники, і особлива технологія нанесення дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, що забезпечує насиченість малюнка і яскравість на довгі роки.

Постільна білизна Meteor DO & amp; CO PETEK PİKE з мякого ранфорса, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • покривало - 220 х 240 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку з матрацом практично будь-якої висоти.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Постільна білизна Meteor DO & amp; CO PETEK PİKE можна оптом і в роздріб. Наш інтернет-магазин завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому, які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
21072

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D MELODİ PEMBE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D MELODİ PEMBE приємна покупка для всіх, хто вирішив змінити гардероб спальні. Адже зроблено постільна з мякої тканини ранфорс, має великий обємний малюнок красивого букета троянд...
TAC Ranforce Armina pembe
rating 0 відгуків
3 534,00 грн
Купити привабливе постільна білизна TAC Ranforce Armina pembe - подарувати комфортний сон і відпочинок в будь-який час року. Тканина міцна, мяка, підтримує оптимальну температуру тіла, відмінно вбирає вологу....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти