Артикул:
20264

Топік жіночий бавовняний Eromiss 4023

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Топік жіночий бавовняний Eromiss 4023 високоякісного турецького виробництва користується великою популярністю серед покупців. До складу входить мікрофібра - 88% і еластин - 12%. Білизна відмінно тягнеться і набуває форму тіла піднімаючи груди. Виріб без швів, застібок і зайвих прикрас, топ абсолютно цілісний. Колір вироби - білий. Комплектується в подарункову упаковку з картону.

У гардеробі кожної жінки і дівчата повинні бути присутніми різні моделі білизни на всі випадки життя. Пропонований варіант виготовлений з натурального матеріалу з додаванням еластану, що надає еластичності і збільшує термін експлуатації. Бавовняний топік, що представлений, виконаний у вигляді укороченою майки з вшитими чашечками. Краї вироби і бретелі мають більш щільну текстуру, що дозволяє білизни надійно фіксуватися, при цьому не врізаючись в тіло. Ніжна і мяка тканина відмінно пропускає повітря і рідина, не викликає подразнень і алергії. Текстиль прекрасно сідає на будь-яку фігуру. не залежно від віку і комплекції. Допоможе приховати недоліки і підкреслити виразність лінії декольте. Виріб можна носити як нижня білизна або як топ під кардиган або піджак. Поєднується з будь-одежної і стилем. Підходить для активного способу життя і занять спортом. Текстиль забезпечує природну циркуляцію крові і не передавлює важливих точок. В такій білизні можна і дуже комфортно спати.

Топік володіє утягивающим і підтягаючий ефект. Пропонований ліф забезпечить максимальний комфорт і зручність в повсякденному житті. Виріб надійно підтримує груди, правильно розосереджують вага на плечі і хребет. Мяка і ніжна тканина не пошкоджує ніжну шкіру грудей, топік практично не відчувається на тілі.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, його можна прати в пральній машині, температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Виріб не слід додатково віджимати і сушити, топ швидко висихає в природних умовах. Білизна не линяє, зберігає первинну форму і стійке до дії ультрафіолетових променів.

Купити пропоновану продукцію для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Текстиль приємно порадує свою власницю високою якістю, комфортом і зручністю під час носіння. Кожна володарка такого білизни буде відчувати себе впевнено і красиво, при цьому відчуваючи тільки приємні відчуття.

Деталі товару
20264

Характеристики

склад тканини
88% мікрофібра, 12% еластан
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Футболка Норма
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам красиву майка жіноча Норма в широкому асортименті з мякої віскози, від турецького виробника. Кожна маєчка прикрашена красивим малюнком і навіть стразами. Мяка віскоза ідеально прилягає до...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти