Артикул:
20263

Футболка з шортами Primoda 025

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплект майка з шортиками Primoda 025 для жінок і дівчат від провідного виробника домашнього текстилю родом із сонячної Туреччини. До складу виробу входить 100% поліестер. Текстиль має гарне дизайнерське рішення, яке допоможе відчувати себе чарівно і впевнено. Шовковиста маєчка на тоненьких бретельках вигідно підкреслить достоїнства жіночої фігури. Область декольте прикрашена витонченим мереживом, яке надає неповторний шарм. Таким же мереживом оформлений низ коротких шортиків. В асортименті комплекти виконані в бардовом, рожевому, білому і бежевому кольорі. Комплектується набір в фірмову упаковку з поліетилену.

Пропонований комплект зачаровує своєю красою, при цьому білизна дуже зручне і практичне, підійде для щоденного використання. Синтетичні тканини давно увійшли в наш побут і нітрохи не поступаються натуральним, за якістю і корисним властивостям. Білизна має необхідну сертифікацію і відповідає високим міжнародним стандартам якості і безпеки. Текстиль пошитий з синтетичного матеріалу, який за своїми властивостями схожий з натуральним шовком. Поверхня дуже гладенька і ніжна, з красивим благородним блиском.

Білизна добре пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, таким чином, підтримується максимально комфортний тепловий режим. Текстиль НЕ буде парити влітку, і буде приємний у використанні взимку. Поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Виріб не сковує рухів, що сприяє міцному і здоровому сну. Тканина характеризується високою зносостійкістю і довговічністю, комплект прослужить довгі роки активної експлуатації, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд.

Що б виріб прослужило як можна довше, слід дотримуватися простих правил догляду. Для прання в пральній машині слід вибирати делікатний режим, температура води не повинна перевищувати 40 градусів. Текстиль стійкий до сонячних променів, не линяє і зберігає свою первинну форму. Прасувати білизну рекомендується зі зворотного боку при низькій температурі поверхні праски.

Купити такий чудовий комплект жіночої білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Сексуальна одяг додасть впевненості і підніме настрій. Вибираючи набір для себе, подумайте про близьких і родичів, кожна дівчина і жінка зрадіє такому прекрасному подарунку.

Деталі товару
20263

Характеристики

склад тканини
поліестер - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти