Артикул:
20261

Футболка X-LADY 7078

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіноча майка з трусиками X-LADY 7078 від провідного турецького виробника. До складу виробу входить поліамід 82% і еластан 18%. Пропоноване білизна гармонійно поєднує в собі сексуальність і зручність. Текстиль високої якості відповідає міжнародним санітарним нормам і є повністю безпечним. Топ на тонких бретелях і трусики виконані з тканини в леопардовий принт і прикрашені чорним мереживом. Комплектуються в фірмову подарункову упаковку.

Модель майки і трусиків спеціально розроблена для максимального комфорту. Білизну можна носити під облягає одягом, воно не буде виділятися і настовбурчується. Топ можна використовувати як самостійну одяг під піджак або кардіган. Тканина дуже еластична і відмінно облягає тіло, не здавлюючи і не передавлівая важливих точок. Крій вигідно підкреслює достоїнства жіночої фігури, роблячи її більш привабливою і витонченою.

Завдяки використанню екологічно чистих матеріалів і високоякісних барвників, виріб не викликає алергії і подразнень на самій чутливій шкірі. Білизна рекомендовано для щоденного використання. Мяка і ніжна поверхня подарує масу приємних відчуттів. Красива і зручний одяг додасть впевненості в собі і в привабливості образу.

Текстиль прекрасно пропускає повітря і дозволяє тілу безперешкодно дихати. Таким чином, виключається виникнення парникового ефекту і надмірне потовиділення. Зайва волога швидко виводиться назовні, зберігається відчуття сухості і комфорту. Білизна характеризується високою зносостійкістю і збереже свій привабливий зовнішній вигляд на довгий час.

Виріб не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання за допомогою миючих засобів. Рекомендована температура води 30 градусів, для машинного прання варто вибирати дбайливий режим. Сушити виріб слід в природних умовах, матеріал стійкий до сонячного світла. Білизна не мнеться і не вимагає прасування, що звільняє час і економить сили.

Купити такий чудовий комплект можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ніжне білизна подарує максимум комфорту і зручності. Це чарівний вибір для себе і в подарунок для близьких і родичів. Кожна жінка і дівчина високо оцінить запропоновану модель, буде відчувати себе чарівно і чарівно.

Деталі товару
20261

Характеристики

склад тканини
82% поліаміду, 18% еластану
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти