Артикул:
18605

Рушник Bulteks Mulia 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 15 бали. Ваш кошик буде загальним 15 бали який можна перетворити на ваучер на 15,00 грн.

314,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Банний рушник Bulteks Mulia 70 * 140, від відомої турецької торгової марки домашнього текстилю. Виріб складається з 100% натурального бавовняного волокна вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра, щільністю 350 гр / м2, поверхня - жаккардовая. Комплектується в поліетиленовій упаковці від виробника. Рушник надзвичайно пухнасте і мяке, в нього так і хочеться закутатися. Колекція представлена модними відтінками рожевого, хакі і в молочному кольорі, поверхня рельєфна, мереживна, створена композиція геометричних фігур. Елітне виріб виглядає вишукано, воно неодмінно стане окрасою будь-якого інтерєру. Красиве, ошатне рушник, допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Махрові рушники, є одним з найпоширеніших видів домашнього текстилю. Великою популярністю користуються бавовняні вироби, це обумовлено чудовими властивостями такої тканини. Ворсисту поверхню отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Натуральне екологічно чистий рушник не викликає алергію і подразнень, рекомендовано для щоденного використання дітьми та людям з особливо чутливою шкірою. Така якість є важливим, адже рушник безпосередньо контактує з распаренной шкірою.

Текстиль має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Рушник здатне вбирати велику кількість вологи за короткий час, це дарує максимальний комфорт під час використання. Аморфна тканина відмінно пропускає повітря, виріб швидко сохне, що запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів і грибів. Під час використання здійснюється масаж шкіри, який благотворно впливає на її стан і покращує мікроциркуляцію крові.

Текстиль не вибагливий у догляді, для підтримки чистоти і гігієнічності, достатньо звичайної машинного прання, при допомоги миючих засобів. Сушити виріб слід в распрямлённом вигляді, уникаючи прямих джерел тепла, таких як батарея. Праска і гаряче повітря можуть примяти петельки і поверхня втратить свою мякість. Матеріал відрізняється довговічністю і міцністю, прослужить тривалий час при найактивнішій експлуатації.

Придбати високоякісне таке банний рушник можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Порадуйте себе і своїх близьких чудовим придбанням. Елітний текстиль - це завжди актуальний і затребуваний подарунок, який відрізняється своєю універсальністю. Рушник можна подарувати абсолютно всім і по будь-якого свята або випадку.

Деталі товару
18605

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Soft Kiss 70 * 140
rating 0 відгуків
314,00 грн
Ще одна цікава серія рушників від турецького виробника порадує Вас своїм приємним дизайном і теплими кольорами. Широкий кант прикрашений милими сердечками і каже Вам про те, що такими рушниками Вам і Вашим близьким...
п-це Julie Special
rating 0 відгуків
217,00 грн
Хочете купити рушник, яке б чудово вбирало вологу? Тоді зверніть свою увагу на рушник Julie Special від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Рушник виготовлено з двосторонньої махрової тканини, яка...
polotence-dolphins-remix-cotton-70-140-bannoe
rating 0 відгуків
257,00 грн
Красиве рушник Dolphins Remix Cotton 70 * 140 стане не тільки приємним придбанням для вас і ваших близьких, а й гарним доповненням вашої ванної кімнати. Зроблено рушник з мякою двосторонньої махри відомим турецьким...
polotence-paris-bonjorno-50-90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махровий рушник Paris Bonjorno 50 * 90 від турецького виробника зроблено з мякої бавовняної тканини для Вашого комфорту і затишку. Мяка двостороння махра високої якості добре вбирає вологу і має високу щільність....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти