Фільтр
Фільтр
категорія товару
Наявність:
Розмір - Комплектація
Ціна
  • 0,00 грн - 24 641,00 грн

наволочки
кількість наволочок
Бренд
Розмір, см

Сатин з мереживом

Фільтр
komplekt-postelnogo-belya-pokryvalo-tivolyo-home-cameo komplekt-postelnogo-belya-pokryvalo-tivolyo-home-cameo
rating 0 відгуків
12 309,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни з покривалом TIVOLYO HOME Cameo, зроблене турецьким виробником з мякого сатину і прикрашений вишуканими мереживами. Розмір білизни - "Євро". Комплект ідеально...
Комплект постільної білизни Tivolyo Home DIAMANT Комплект постільної білизни Tivolyo Home DIAMANT
rating 0 відгуків
4 507,00 грн
Цей чудовий комплект постільної білизни зроблений турецьким виробником Tivolyo Home з мякого, майже шовковистого сатину для Вашого відмінного сну і відпочинку. Мякі наволочки і підодіяльник прикрашені красивим...
КПБ  Amour Paris Solo bej КПБ  Amour Paris Solo bej
rating 0 відгуків
5 910,00 грн
Представляємо Вам постільний комплект Amour Paris Solo бежевого кольору від турецького виробника. У комплекті простирадло, підодіяльник і чотири наволочки в єдиному стилі. Високоякісний мякий сатин дозволить Вам...
Комплект постельного белья Gelin Home  EBRU + покрывало Комплект постельного белья Gelin Home  EBRU + покрывало
rating 0 відгуків
23 701,00 грн
Купити шикарний комплект постільної білизни Gelin Home EBRU - внести в Вашу спальню розкіш і пишність. Турецькі майстри використовували кращий сатин і велюр для створення красивого постільної білизни високої якості....
Комплект постельного белья Gelin Home NESLISAH PIKE SET Комплект постельного белья Gelin Home NESLISAH PIKE SET
rating 0 відгуків
17 540,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Gelin Home NESLISAH PIKE SET стане родзинкою Вашої спальні. Виконано з сатину високої якості, мяке, легке, міцне, швидко вбирає вологу. Постільна білизна декоровано вишуканою...
Комплект постельного белья + покрывало Gelin Home  EBRU BEJ Комплект постельного белья + покрывало Gelin Home  EBRU BEJ
rating 0 відгуків
23 701,00 грн
КПБ + покривало Gelin Home EBRU BEJ зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин і велюр високої щільності. У комплект входить підодіяльник, простирадло, наволочка з мереживом, покривало велюр,...

В інтернет-магазині SWEET - HOME можливо придбати за вигідною ціною вишукана постільна білизна з сатину з мереживом. Більше 100 моделей високоякісних комплектів різних розмірів і всілякої кольорової палітри представлені найвідомішими торговими марками.

Сатин з мереживом - це чудове поєднання 100% натуральної бавовняної тканини з найтоншим ажуром, сплетеним їх шовковистих і лляних ниток. Сатин відноситься до однієї з найміцніших тканин, так як виготовляється з кращих сортів бавовни за технологією складного переплетення: основа полотна складається з 4 більш товстих ниток, які надають особливу щільність вивороті. На лицьовій стороні викладається тонкий шар бавовняної крученої нитки, яка надає тканині шовковий блиск.

Переваги постільних комплектів з сатину з мереживом

  • Приємна розкіш для тіла . Завдяки атласною структурі лицьового боку, сатин приємний для тіла. Ніжний, тонкий матеріал відноситься до гіпоалергенної групі, не подразнює шкіру. Завдяки повітропроникності, не викликає парниковий ефект - не провокує зайве потовиділення в жарку погоду, при цьому в холодну пору року здатний утримувати в ліжку тепло, що виходить від тіла людини.
  • Підходить для інтерєру будь-якого стилю . У більшості комплекти постільної білизни з сатину з мереживом мають однотонний, ніжний забарвлення. Це дозволяє легко поєднувати оздоблення спального місця із загальною стилістикою спальні.
  • Може стати вишуканим подарунком . Кожен комплект має елегантну, подарункову упаковку. Завдяки своєму класичному стилю, постільні приналежності з сатину з мереживом порадують людей будь-якого віку. Вони виглядають розкішно, вишукано і респектабельно.

Чому не варто економити на якісному постільній білизні

  • Постіль з натурального бавовни покращує здоровя . Для організму людини важливо під час сну максимальне розслаблення. При цьому його тіло всю ніч продовжує випаровувати тепло і вологу. Тільки натуральні тканини, володіючи високою гігроскопічністю, здатні увібрати вологу і пропустити крізь свої волокна повітря. Такий ефект дозволяє шкірі дихати. Ще одна відмінність високоякісної сатиновою ліжку з мереживом - вона не накопичує статичну енергію, на відміну від синтетичних полотен, які таким чином порушують роботу серцево-судинної і нервової системи.
  • Гарне білизна служить довго . За умови правильного поводження, постільні комплекти з бавовняного сатину втрачають свій відмінний зовнішній більше 10 років. Колекція білизни в інтернет-магазину SWEET HOME представлена кращими виробниками, які виготовляють продукцію на сучасному обладнанні, з високоякісної сировини за інноваційними технологіями. Постіль з сатину з мереживом практично не дає усадку; не вигоряє; міцні шви витримують многоціклічную прання.
  • Купівля дорогого комплекту значно економить кошти . Приказка про те, що скупий платить двічі, абсолютно доречна. Постіль з дешевого матеріалу, не тільки служить максимум 2 роки, а й шкодить організму людини. Комплекти з сатину з мереживом від всесвітньо відомих торгових марок виправдовують свою вартість: мають відмінну якість, абсолютно безпечні для здоровя, можуть використовуватися не менше 12 років. При цьому не вибагливі у догляді: стираються в звичайній машині-автомат, швидко сохнуть і легко гладити.

Як доглядати за постільною білизною з сатину з мереживом

  • Постіль можна прати в машині автомат, але в делікатному режимі.
  • Температура води до + 45С
  • При утворенні стійких плям можливе використання спеціальних засобів на основі кисню, але без хлору.
  • Особливо складні забруднення (жирні плямуючи, сліди від ягід) краще виводити в умовах хімчистки.
  • Віджим бажаний в щадному режимі на малий их оборотах.
  • Білизна підлягає сушці тільки на відкритому повітрі в розправленому стані.
  • Не варто розвішувати білизну під відкритим сонцем, щоб уникнути вигоряння.
  • Для того , щоб натуральне полотно краще вигладжують, його необхідно залишати трохи вологим. Мереживо гладяться через бавовняну тонку тканину.

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти